Egy buborékokból álló kört látnak a vízben- Több millió embert nyűgözött le a következő pillanat

Hirdetés

Egy buborékokból álló kört látnak a vízben- Több millió embert nyűgözött le a következő pillanat
A Great Bear Lodge nevű hely népszerű turisztikai célpont azok körében, akik grizzly medvéket szeretnének látni. Nemrégiben viszont nem a medvék voltak azok akiket megcsodáltak az emberek, hanem néhány nagyon különleges lény.

A Great Bear Lodge turisztikai komplexumának munkatársai észrevették, hogy valami egyedi történik a stégjük mellett. Mivel sejtették, hogy mi fog történni, ezért hajnal 6 kor gyorsan felébresztették a 10 vendégüket, hogy ezek ne maradjanak le a különleges élményről.

Hirdetés

Először mindenki egy buborékot látott a vízen, miután már sejtették, hogy valami különlegeset fognak látni. Élelmet keresve, egy csapat hosszúszárnyú bálna tartózkodott a stégtől csupán néhány méterre. Nem csak a bálnák megjelenése ámította el a turistákat, hanem a “buborékháló” technikájuk, amivel elkapják a halakat. Először egy buborékhálót alkottak, hogy bent tartsák a halakat, majd mikor jelt adtak egymásnak egyszerre emelkedtek ki a felszínre.

Miután a bálnák elérték a céljukat és jól belaktak tovább álltak, de a bemutató, amit a turistáknak adtak teljesen egyedülálló volt. Csodálatos látvány lehetett pár méterről látni ezeket az óriási állatokat.


Hirdetés

Hozzászólások: