Egy bolt előtt bolyongó alultáplált kóbor kutyát mentett meg egy kedves nő, aki nem tudta szó nélkül hagyni a kölyök szomorú pillantását

Hirdetés

Fotó: Youtube

Egy bolt előtt bolyongó alultáplált kóbor kutyát mentett meg egy kedves nő, aki nem tudta szó nélkül hagyni a kölyök szomorú pillantását. A nő, érkezésekor megpillantva az állatot, azonnal segítő kezet nyújtott, és élelmet vásárolt számára. A kutyus, érezve a törődést, farkcsóválva futott oda hozzá, mosolygós arccal üdvözölve megmentőjét.

Hirdetés

Az éhes kisállat gyorsan elfogyasztotta a kapott élelmet, majd örömmel követte újdonsült barátját az autóhoz. A nő hazavitte, megfürdette, és észrevette a kutyán lévő sebeket és a hiányzó szőrfoltokat. A fürdőzés után a kölyök jobban érezte magát, jóllakottan el is szundított.

Fotó: Youtube

Másnap a nő gondoskodott arról, hogy az állat állatorvoshoz kerüljön, ahol kiderült, hogy enyhe bőrgyulladása és alultápláltsága van. A kutya szükséges gyógyszereket kapott, és a gondozója útmutatást a megfelelő étrendre.

Hirdetés

A nő saját kutyájával is megismertette a kölyköt, és a két állat között hamar barátság szövődött. Ahogy idő telt, a kis kutyus egészsége egyre jobban javult, szőre visszanőtt, bőre meggyógyult, és a szemében a boldogság csillogott. Most már egy szerető család tagjaként él, ahol minden napját játékkal és szeretettel tölti.

Azok számára, akik szeretnének hasonló történetekben részt venni, mindig fontos emlékeztető, hogy egy kis segítség és törődés mennyire megváltoztathatja egy állat életét.


Hirdetés

Hozzászólások: