Egészséges kislánynak adott életet, de 6 hét után nem érezte jól magát, és orvoshoz ment. Döbbenetes, ami kiderült

Hirdetés

Az orvos nem hitt a szemének.

Eliza Curby 3 hónap együtt járás után teherbe esett párjától, Bentől és 2016 elején megszülte kislányát, Charlie-t. Ben mindig is arra vágyott, hogy apa legyen, ezért majd kiugrott a bőréből a boldogságtól.

Miután a kislány megszületett és hazamentek, Eliza nem érezte magát túl jól. Mindenki nyugtatgatta, hogy majd elmúlik, hiszen jól tudják, milyen érzés újdönsült anyukának lenni, az alvásmegvonás és a fáradtság nagyon kimeríti a szervezetet.

Eliza édesanyja is egyetértett azzal, hogy legalább hat hét kell ahhoz, hogy egy frissen szült anyuka végre egy kis „levegőhöz” jusson.

Hirdetés

De Eliza közérzete csak nem javult, érezte, hogy itt a fáradtságon kívül másról van szó.

„Csodás volt megélni az anyaság örömét, de mégis úgy éreztem, hogy egy hónappal a szülés után túlságosan is fáradt vagyok. Mindenki azt mondta nekem, hogy az alváshiány vette ki az erőmet, de valahogy nem tudtak meggyőzni. Emlékszem a pillanatra, amikor ránéztem Benre és azt mondtam neki: Azt hiszem, terhes vagyok. Ő csak nevetett rajtam.”

Pedig Elizának igaza volt. Amilyen ritka az ilyen eset, annyira igaz. Hat héttel első gyermeke születése után Eliza megint állapotos volt. De ez a terhesség valahogy más volt, mint az előző. Eliza két hét alatt négy terhességi tesztet is elvégzett, és mindegyik pozitív lett. Amikor a szülés utáni kontrollra ment, tágra nyílt szemmel nézte az ultrahangos felvételt az orvos. Hirtelen nem is tudta, hogyan mondja el, amit lát, majd hirtelen kibökte: Tudom, korai lehet még megállapítani, de úgy látom, ikreket vár.

Hirdetés

Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: