Egészséges kiscsikónak adott életet, de nem várt dolog következett…

Hirdetés

Egészséges kiscsikónak adott életet, de nem várt dolog következett…
Nincs szebb dolog a szülésnél legyen szó emberről, kutyáról, lóról vagy más állatról. Az alábbi videóban szereplő kancának már egy héttel ezelőtt szülnie kellett volna, de valamiért még mindig nem hordta ki csikóját. A gazda már nagyon aggódott a lova miatt, remélte egészséges kiscsikó fog születni. A ló szerencsére világra hozta kiscsikóját, aminek a farm lakosai és az orvosok is nagyon örültek.

Daisy a kanca egy gyönyörű csikónak adott életet akit el is neveztek Don Quijote-nek. Az újszülött nagyon törékenynek és aprónak tűnt, de szerencsére teljesen egészséges volt. Az istállóban mindenki azt várta mikor áll lábra és sétál oda anyjához, de végül teljesen más történt!

Hirdetés

Nem hittek a szemüknek, ugyanis Daisy egy második kiscsikónak is életet adott. Nála már nem ment zökkenőmentesen a szülés, de rengeteg segítő kéz volt a ló körül. Végül a második csikó is megszületett, aki azonnal odament anyjához és elkezdett szopni. A lovak világában nagyon ritkaságnak számít ha ikrek születnek, ezért is olyan csodálatos az alábbi videó!

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: