EBBEN A PERCBEN jelentette be Orbán Viktor! a kijárási korlátozás helyett új szabályok jönnek!

Hirdetés

A miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról beszélt, hogy megkezdődik a védekezés második szakasza, és fokozatosan újraindulhat az élet.

A védekezés első szakasza lezárul jövő hétvégén, a kijárási korlátozás helyett, új szabályok jönnek − közölte a miniszterelnök.

A védekezés első szakasza jövő hétvégén lezárul, a korlátozások helyett pedig új szabályok jönnek, erről Orbán Viktor beszélt a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában – közölte az M1 Híradója.

A miniszterelnök azt mondta: a védekezés első szakasza arról szólt, hogy időt nyerjünk, hogy az egészségügyi intézményeket fel lehessen készíteni a járványa. A kormányfő hozzátette: május elején megkezdődik a védekezés új szakasza.

Hirdetés

Ennek az a feltétele, hogy az újraindítás időszakában is meg tudjuk védeni a leginkább veszélyeztetetteket, ezek az idősek, a krónikus betegséggel küzdők és a nagyvárosokban élők, tehát rájuk vonatkozóan speciális szabályokat kell kigondolnunk, van még néhány napunk hátra, jövő hétvégére már új szabályokkal kell rendelkeznünk, ezeknek a kialakítása gőzerővel folyik most”

– fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: hirado.hu

Hirdetés

Hozzászólások: