Dr. Lenkei Gábor rájött, hogy mi a rák VALÓDI oka! Ha ezt tudnák az emberek, senki se lenne beteg! Szerinte éppen ebben rejlik a rákipar ereje. Amit az onkológusok nem mondanak el…

Hirdetés

Tudtad, hogy a világ legnagyobb ipara nem a fe**ver, vagy az olajipar, de még csak nem is az élelmiszeripar.Ma a világ legjövedelmezőbb üzlete a halálgyár. Pontosabban az egészségügy, ahogyan az emberek ismerik.Valójában azonban betegségek generálása, és az emberek sötétségben tartása zajlik igen jó pénzért. Mert a gyógyszeripari gépezetnek évről-évre egyre nagyobb profitot kell termelnie.

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy létezik a rákra gyógymód? És hogy ezt a gyógymódot mindenki ott hordozza magában?Dr. Lenkei Gábort már többször megpróbálta a gyógyszermaffia félreállítani azért, mert ki merte mondani az igazságot, és megpróbálta az emberek elé tárni, hogyan is kell tényleg egészségesen, betegségektől mentesen élni.Sok ízben támadták már, mivel a gyógyszeripari érdekeltségek féltették a pénzüket, és attól tartottak, és tartanak ma is, hogy az emberek felébrednek az apátiából, és végre látni fogják, mi folyik valójában sok más betegség, és így a rák kapcsán is.

Hirdetés

Lenkei Doki nem szokott köntörfalazni. Több ízben beszélt már nem csak a rákról, hanem a szoros gyógyszeripai összefonódásról világszerte, mely megakadályozza azt, hogy az emberek megtudják a valódi igazságot.Számtalanszor kifejtette már álláspontját, miszerint a kemoterápia gyakorlatilag öngyilkosság, és a test különféle mérgekkel való teletömése, majd a halál megvárása.

Szerinte az orvosok teljesen sötétben tapogatóznak a rák okát illetően. Ő úgy gondolja, megfejtette, és sokkal inkább függ össze az ember szellemével, a spiritualitással, mintsem a testi dolgokkal.

Ezek tagadhatatlanul jelen vannak ugyan, de valójában a tumorok csak tünetek. Tünetek egy lelki betegségnek…Dr. Lenkei Gábor meg van róla győződve, hogy a rák pszichoszomatikus betegség, vagyis lelki eredetű.Vagyis a rák akkor jelenik meg leggyakrabban, ha az egyénnek valamilyen lelki problémája adódik, mely olyannyira túlnehezedik rajta, hogy képtelen azt megoldani.

Ilyenkor a lélek olyan gyötrődéseken megy át, hogy az fizikailag is elkezdi emészteni a testet. A szellem lényegében abbahagyja a saját jövője megteremtését, és haldokolni kezd. A testűnk azonban nem akar meghalni hagyni, ezért egy ügyetlen reakcióval elkezdi a sejteket szaporodásra kényszeríteni.A rák tehát nem más, mint a szervezet egy furcsa reakciója arra, hogy az adott helyzetben az ember éltető céljai megszűnnek.

Nem véletlen mondják, hogyha a szív megszakad, akkor a test is megbetegszik.Rengeteg emberen vette észre, hogy röviddel párja elvesztése után – vagy valamilyen trauma után – az illető is elhunyt rákos megbetegedésben.

Hirdetés

Vagyis a rákot mi idézzük elő, a lelkünk, és annak törése. Nem véletlen, hogy ma számos kutatás azt igazolja, hogy a depressziós embereknél jóval gyakrabban, statisztikailag a véletlennel nem magyarázható módon alakul ki valamilyen daganat.

Mivel a szervezet és az egyén éltető céljai megszűnnek… és ezt a szervezet felismeri.Vagyis a rák gyógyításának megoldása bennünk rejlik. Minden emberben. Nem véletlen, hogy rengetegen spontán gyógyultak ki a betegségből annak ellenére, hogy megtagadták a kezeléseket, vagy épp végstádiumban voltak.A tudomány nem ismeri, és el sem ismeri ezt, de idővel a doki is egészen biztos benne, hogy ez egy elfogadott tény lesz, és egy napon talán meglesz a recept arra, hogyan is gyógyítsuk kellő hatékonysággal a lelket, amitől a test is meggyógyul.

forrás: http://titokterminal.com


Hirdetés

Hozzászólások: