Dr Horváth József ismét csodát tett! Minden elismerésünk! Jelezzük egy szívecskével ,hogy milyen büszkék vagyunk eme nemes cselekedetre <3

Hirdetés

Tyukodi Attila barátom keresett meg a napokban egy igen fontos dologgal kapcsolatban. Szombathelyen van egy nagyon kedves barátja, aki 3 gyermeket nevel. Ebből 2 gyermeket örökbe fogadtak. A legkisebb – Dominik – oxigén-hiányos állapotban született. 1 éves korában fogadták örökbe, akkor az orvos azzal nyugtatta őket, hogy fel fog épülni és maximum csak a lábát húzza majd. Ez nem így történt sajnos. A mai napig nem képes egyedül járni, beszélni is nagyon kemény küzdelem árán tudott megtanulni. Egyébként a gyermek hihetetlen okos. Dominikot folyamatosan kórházba kell hordani sajnos. Hol Szombathely, hol Pest. A családnak volt egy régi autójuk, de sajnos ez már annyira rossz állapotban volt, hogy a műszakin sem ment át.

Hirdetés

Az apuka kölcsön szeretett volna kérni Attila barátomtól, mert a kórházi kezelésekre muszáj hordani a kicsit, amihez elengedhetetlen az autó. Mivel a család nagyon nehéz anyagi helyzetben van, így saját önerőből nem tudtak újat venni.Ekkor támadt az ötlet, hogy mi lenne ha összedobnánk nekik egy új autóra. Tyukodi Attila és Pazicsák Máté barátom segítségével összeraktunk majdnem 500.000 Ft-t 1 nap leforgása alatt. A szombathelyi Blue-Car autókereskedésben találtunk is egy olyan személygépkocsit, amivel kényelmesen lehet Dominikot szállítani. Az autókereskedés vezetője -figyelembe véve a nemes célt- annyi kedvezményt adott a kocsira, hogy az fedezte az átírás költségét, valamint vállalták az átírás procedúrájának teljes ügyintézését, amit ezúton is nagyon köszönünk. Röpke 1 hét alatt sikerült a család életét megváltoztatni. Tudjuk jól, hogy ez csak egy csepp a tengerben, de mégis fantasztikus érzés. Mert bizony adni a legfantasztikusabb dolog!


Hirdetés

Hozzászólások: