Dénes vesztette életét, egy BMW-s száguldozó miatt, aki cserben hagyta őt! Nyugodjon békében!

Hirdetés

Dénes vesztette életét, egy BMW-s száguldozó miatt, aki cserben hagyta őt

Többek életét is megmenthette önfeláldozó manőverével Dénes, aki egy száguldozó BMW-s miatt veszítette életét. A vétkes sofőr cserben hagyta.

Feláldozta az életét G. Dénes, az a fiatal tűzoltó, akinek egy felelőtlenül előző sofőr miatt kellett meghalnia az 55-ös főúton. A szabálytalankodó a baleset után elmenekült a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

Hatalmas csattanással rohant egymásba két kocsi szombat délután az 55-ös főúton, a Bács-Kiskun megyei Csávoly közelében. Kiderült, hogy a balesetet nem ők, hanem egy felelőtlen harmadik sofőr okozta: egy BMW ugyanis előzni kezdte az előtte haladó Skodát, de olyan meggondolatlanul, hogy a vele szembe jövő suzukis – hogy elkerülje a biztos ütközést – kénytelen volt elrántani a kormányt.

Kocsija keresztbe fordult az úton, a Skoda pedig egyenesen belecsapódott. A kocsiban a 31 éves, aznap szabadnapos tűzoltó, G. Dénes ült, aki manőverével vélhetően több életet is megmentett, ő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal meghalt, míg a Skodában ülő nőt helikopterrel kórházba vitték. Az előzgető BMW sofőrje azonban meg sem állt, elhajtott a tragédia helyszínéről. Dénes ismerősei, bajtársai és barátai összeomlottak a tűzoltó halál-hírére.

Hirdetés

FANTASZTIKUS EMBER VOLT, AKI KOMOLYAN VETTE A MUNKÁJÁT, ÉS SZERETTE IS. HŐS VOLT, AKKÉNT DOLGOZOTT, ÉS AKKÉNT IS HALT MEG. JELLEMZŐ, HOGY MÉG ÉLETE UTOLSÓ PILLANATAIBAN IS MÁSOK ÉLETÉT VÉDTE

– mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse. – Egyszerűen hihetetlen, hogy más hibájából, ilyen fiatalon elment! Annyi terve volt. Szerette a barátnőjét, a barátait, képtelenek vagyunk feldolgozni, ami történt. Nagyon reméljük, hogy az, aki előidézte ezt a tragédiát, elnyeri méltó büntetését, bár Dénest az sem hozza vissza – tette hozzá szomorúan. Bajtársait is sokkolta a hír, főleg, hogy a saját kollégájuk megmentésére riasztották őket.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, úgy tudni, hogy a brutális balesetet látva több szemtanú is megfordult, és az elporzó, menekülő BMW után eredt, és sikerült is felírniuk a rendszámát, amit átadtak a rendőrségnek. A zsaruk nagy erőkkel keresik a cserbenhagyó sofőrt.

Forrás: borsonline.hu


Hirdetés

Hozzászólások: