Dávidka sírjánál találkozhatott kisfiával Hopp Csilla

Hirdetés

Hátborzongató körülmények között, a termetőben, öccse koszorúkkal borított sírhantjánál láthatta viszont édesanyját L.L. Junior kisfia. Lacika mindennapjait egyelőre a zenész irányítja, Csilla kiszolgáltatottan várja, mikor kap engedélyt a láthatásra.

L.L. Junior kénye-kedvétől függ, hogy édesanyja mikor láthatja nagyobbik fiát, Lacikát. Ahogy arról a Bors elsőként hírt adott, hároméves fia, Dávidka halála után az apja elvette volt párjától az idősebb gyermeküket, és Csilla hetek óta csak alkalomadtán láthatja elsőszülött fiát. Az édesanya, aki Lacika születése óta szinte minden percben vele volt, egyik pillanatról a másikra került távol gyermekétől, és egyik kisfiát gyászolva harcolnia kell a másikért. Junior ugyanis a fejébe vette, hogy Csilla a felelős Dávidka haláláért, és hogy Lacika nála van jobb helyen, ő akarja nevelni.

Hirdetés

Az első napokban Csilla csak néhány másodperces videót láthatott a fiáról, majd egy hét elteltével a zenész egyórás találkozót is engedélyezett, utána ismét megszüntette a láthatást, amit meg is tehet, jogerős bírósági döntés születéséig ugyanis Junior belátása szerint alakíthatja, vagy akár meg is akadályozhatja anya és fia találkozását.

Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogásztól megtudtuk, hogy a napokban sor került Csilla és Lacika újabb, egész pontosan harmadik találkozására.

– Ügyfelem munka közben egy váratlan telefonhívást kapott Juniortól, és percei voltak, hogy kiérjen a temetőbe, ahol az édesapa engedélyével kerek húsz percre találkozhatott és magához ölelhette gyermekét – tudtuk meg dr. Horváthtól. Az édesanya munkáját félbehagyva rohant a Fiumei úti sírkertbe – ahol kisebbik fia nyugszik –, hogy magához ölelhesse Lacikát, aki nagy valószínűséggel először járt kinn öccse nyughelyénél.

Hirdetés

Hogy a sebtében összehozott találkozás nem épp idilli körülményei hogyan hathatnak az édesanyjától elzárt és megszokott környezetéből hirtelen kiszakított hatéves kisfiúra, arról lapunk egy szakértőt is kérdezett meg.

Úgy tűnik, Junior, ha lassan is, de hasonlóképp vélekedik, hiszen harmadszorra engedte, hogy anya és fia találkozzanak, ám a jogi procedúrát a gyerekért még mindig nem adta fel. Úgy tudni, Csilla pszichés állapotára hivatkozva akarja elvenni édesanyától Lacikát, pedig korábban ezt maga Csilla és ügyvédje is cáfolta lapunknak. Hopp Csilla mindent megtesz, hogy nagyobbik fiát ne veszítse el.

– Mint korábban is mondtam, ügyfelem teljesen ép mentális állapotban van, amit alátámaszt az is, hogy visszament dolgozni, és napok óta helyt áll a munkahelyén. Csilla mindent elkövet, hogy továbbra is biztosítsa maguk számára a kellő egzisztenciát, és biztonságban nevelhesse Lacikát.

Forrás: borsonline.hu

Hirdetés

Hozzászólások: