Dani az egyik áldozata a Horvát autópályán történt balesetnek. Felesége is fia is kómában fekszik – küldjünk sok szívecskét ,hogy minél hamarabb felépüljön

Hirdetés

A szörnyű baleset történt csütörtökön. Egy magyar család gépkocsijával a horvát fizetőkapuhoz érve lassított, amikor – a közzétett felvételek szerint – fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet a 35 éves horvát állampolgár vezetett.

Megdöbbentő részletek: drogos volt a magyar családot letaroló BMW-sAz óriási ütéstől a magyar autó először nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott.

Háromnegyed órát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a családot és válságos állapotban szállították őket kórházba.

Hirdetés

A magyar rendszámú járműben az ismert teniszező. Petra Martic egykori edzője D. Dániel utazott, aki már hosszú évek óta Ausztráliában él és családjával a közelmúltban Budapestre látogatott rokonokhoz. A magyar fővárosból indult a család nyaralni, amikor a borzalmas baleset érte őket. Az egykori edző még mindig mesterséges kómában van, felesége és kisfia állapota súlyos, de stabil. A kisfiúnak az ütközés következtében eltört mindkét lába – mesélte a Jutarnjinak a család egyik rokona.

D. Dániel egyébként Újvidéken született, felesége a horvátországi Dugi Otokról származik, ahová a család nyaralni indult.

Ahogy arról a is beszámolt, a balesetet okozó Ozren M. levelet írt a sérülteknek, amelyben kifejezi mély sajnálatát és mielőbbi jobbulást kíván nekik. „O.M-et lelkileg nagyon megviselte a baleset, az állapota pedig romlott, miután sokan megfenyegették” – mondta az ügyvédje.

Noha a tettes személyazonosságát a sajtó nem tette közzé, a Varazdinske vijesti egyik olvasója kommentárban tette közzé a férfi Facebook-profilját, amely valóban tartalmazott számos fenyegetést egészen szombat estig, amikor az egész profil elérhetetlenné vált.

Forrás: hirtv.hu

Hirdetés

Hozzászólások: