CSODA történik: Lábra állt Zente! És ez még nem minden! ÍGY van most a beteg SMA-s kisfiú:- VIDEÓ! Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek?

Hirdetés

Januárban kapta meg Zente a gerincvelői izomsorvadásban szenvedő kisfiú a Zolgensma-injekciót. A 700 millió forintos gyógyszer összegét az egész ország közös erővel gyűjtötte össze, az orvosságot végül a Bethesda Gyermekkórházban adták be a kisfiúnak.

A 22 hónapos Zente az SMA legsúlyosabb formájával született, a világ legdrágább kezelése pedig bár nem gyógyítja meg, de halmozottan sokat javít az állapotán.
Zente édesanyja egy új, a Facebook-ra feltöltött videóban mutatta meg kisfiát, aki már a gyógyszernek köszönhetően állni is képes. “Röpke másodpercek… Senki nem tartja… Tudom, hogy velünk örültük minden apróságnak, de aki sorstárs, csak ő tudja átérezni milyen csoda ez. Fontos tudni, hogy nem egyedül állt fel, mint látszik is és ettől még nem fog holnap szaladni, de ez akkor is egy csoda dolog!” – írta az édesanya, aki beszámol arról is, hogy a kisfia többször is kéri a szüleit, hogy segítsék őt álló helyzetbe.

Hirdetés

Íme a videó a kis Zentéről:


Hirdetés

Hozzászólások: