Csenge édesapja zokogva borult a vízgyűjtőre, ahol a kislánya meghalt, belebetegedett a gyászba

Hirdetés

Csengét brutálisan megölte, a szülei életét pedig örökre tönkretette B. Roland. A 17 éves lány édesanyja két és fél éve kis túlzással a pszichiátrián él, az édesapját pedig a minap szintén kórházba szállították.

Nincs orvosság arra az elviselhetetlen fájdalomra, amit a 2017-ben vízgyűjtő aknába dobott K. Csenge szülei éreznek. Nem elég, hogy a gyermeküket elveszítették, most azt is fel kell dolgozniuk, hogy a lányuk most 24 éves gyilkosát máris szabadlábra helyezték. Csenge édesanyját a tárgyalásról a zárt osztályra szállították, a minap pedig az édesapja is kórházba került.

– A szomszédban beszélgettem a barátaimmal a gyilkos szabadon engedéséről, amikor hirtelen elfogyott a levegőm, idegösszeomlást kaphattam, és el­ájulva összeestem. A mentők tíz percen belül kiérkeztek, s bevittek az ózdi kórházba – emlékezett vissza a Borsnak Kahán László. A férfit három napig tartották bent, infúziót és injekciót is kapott. Végül hétfő délben vitték vissza az otthonába.

Hirdetés

– Az orvos azt mondta, hogy különösen nagy bajom nincsen, a lelki problémákat sajnos orvosilag nem tudja gyógyítani. A lányom elvesztését a felháborító ítélet csak tetézte, amitől teljesen összeomlottam – magyarázta a megtört férfi, akinek az orvosok azt tanácsolták, egy hét pihenés után menjen vissza a pszichológiára, ott majd megpróbálnak segíteni felejteni.

– Ez teljesen felesleges. Ahhoz 73 évesen én már nagyon öreg vagyok. Jobb lesz, ha minél hamarabb le­tartóztatják Rolandot, ha a lakosság felismeri valahol, abból biztosan nagy baj lesz – tört ki zokogásban László.

Az interneten rengeteg álhír terjed, az egyik ilyen a szülőknek címzett levél, amit a gyilkosnak tulajdonítanak. Ebben azt kéri a szülőktől, hogy nyugodjanak meg, mert a gyűlölet negatív energiákat szabadít fel, és megbetegíti az egészséges szerveket. A kamucikket sajnos rengetegen elhiszik, az olvasottak Lászlót is borzasztóan megviselték.

– Nagyon köszönöm az egész magyar lakosságnak a rengeteg támogatást, és a kormánynak is, hogy foglalkoznak az ügyünkkel – tette hozzá az édesapa. A bírónőnek küldött üzenete nem tűr nyomdafestéket.

Forrás: borsonline.hu


Hirdetés

Hozzászólások: