Csalással vádolják a híres kutatót Horváth Józsefet

Hirdetés

Következő bejegyzést nemrég osztotta meg a közösségi oldalán.

Végtelenül szomorú vagyok. Ma délután felhívtak a rendőrségtől, mert egy kedves “jóakaróm” azt állította, hogy amit idén tavasszal szerveztem adománygyűjtést daganatos gyermekeknek, azt a pénzt én szerinte zsebre vágtam. A nevem egy ország előtt makulátlan és az is marad. Soha senkit nem károsítottam meg és nem is fogok.Számtalan családnak segítettem már igen komoly összegekkel.Ezúton szeretnék üzenni ennek a végtelenül kedves, jó magyar állampolgárnak:

1. Nyilvános bejegyzésben tettem közzé az adományozás pillanatait.2. Minden egyes szülővel átvételi elismervényt is írtunk az átadott pénzösszegről, tanúk jelenlétében.

Hirdetés

Szegény rendőr – aki felhívott – is csak nevetett az egészen.Nem fér a fejembe, hogy emberek milyen mélységes szintre tudnak lesüllyedni.Eddig se volt szükségem más vagyonára, ezután sem lesz.Viszont soha többet nem fogok ezután adománygyűjtést szervezni. Ha fogok is adni rászoruló embereknek, azt csakis a sajátomból teszem, legyen az akár egy szelet zsíroskenyér.Epekedve várom, hogy legközelebb mibe fognak belekötni…

Maradok tisztelettel,
Joz

Hirdetés

Hozzászólások: