Bogdán leginkább arról volt ismert, hogy teljes odaadással dolgozott azon, hogy a szegény falut kiemelje a mélyszegénységből. Íme egy régebbi cikk a munkásságáról:

Hirdetés

Bogdán leginkább arról volt ismert, hogy teljes odaadással dolgozott azon, hogy a szegény falut kiemelje a mélyszegénységből, ami a módszereivel végül sikerült is, noha sokszor volt kitéve különféle atrocitásoknak.
Íme egy régebbi cikk a munkásságáról :
Egyszerűen hihetetlen: Áll leejtő vállalkozásra bírta rá Bogdán László Cserdi “cigány” lakta települését! Le a kalappal előttük! Figyeljétek mit vittek véghez: – ❤ Sok szívet nekik!
Cserdi község első emberét eddig is csodáltuk és tiszteltük, de amit most kitalált, arra tényleg minden magyar joggal lehet büszke!
Bogdán László a következő sorokat hozta napvilágra:
“Ország szerte baj van a “cigányokkal”mondják a magukat magyarnak valló emberek. Valóban nem alaptalanul,de én minden erőmmel azt szeretném bizonyítani,igenis vannak kivételek. Cserdi község eddig is arról volt híres,hogy példamutatóan igyekszik dolgozni,fiataljaink tanulni. Néhány hónapja akadt egy ötletem,mellyel bizonyítani szándékozom,hogy MAGYAROK vagyunk. Tiszteljük a Magyarság múltját,nemzeti értékeit. Községünkben sok az ügyes kezű fiatal,akiket megkérdeztem képesek lennének-e magyaros tárgyak készítésére? Ők örömmel igent,mondtak és nekiláttak megmutatni tehetségüket. Mára már ilyen gyönyörű alkotásaik vannak,melyeket eladásra is készítenek!

Hirdetés

Munkáik valóban tükrözik MAGYAR vér folyik ereikben:” Elképesztő, EZT figyeljétek:

Hirdetés

Hozzászólások: