Bevallom én is szeretem a fejem sok esetben homokba dugni, de itt most az a helyzet, hogy már nem lehet!

Hirdetés

EMBEREK!!

Tudom épp elég rossz van a világban, és nem jó ilyen posztokat olvasni! Bevallom én is szeretem a fejem sok esetben homokba dugni, de itt most az a helyzet hogy már nem lehet!
Több mint 5000000 hektár terület égett le az ausztráliai erdőtűzben, ami 480 millió vadon élő állat életét vette.
Ha mindenki csak 1 dollárnyi összeget adakozna, aki teheti, képzeljétek el mennyit tudnánk segíteni! Ez az az apró pénz, ami sokunk táskájában ott lapul elvétve, vagy a kesztyűtartóban, vagy a lakásban a polcokon.
Kérlek, ha olyan előnyös helyzetben vagy, hogy megteheted, adakozz te is a WIRES oldalàn, vagy @wireswildliferescue insta oldalukon keresztül! Minden pici számít! Az is ha megosztod!
Ne a notredámot sajnáljuk, hanem ezt!!!

Hirdetés

A kép Anthony Hearsey munkája, aki a NASA műholdas adataiból alkotta meg a szívszorító illusztrációt. A képen minden olyan terület jelölve van, amely 2019. december 5-e és 2020. január 5-e között égett – az is, amit már eloltottak, így a kép némileg félrevezető, de jól mutatja, mekkora a baj a kontinensen.
Hearsey egyébként egy olyan profi képalkotó, aki fényképezésre, retusálásra és kreatív képalkotásra szakosodott – a kép kétségkívül a képalkotási tehetségét dicséri, nem véletlen, hogy annyian azt hitték, egy valódi fotóról van szó.

Forrás: Facebook


Hirdetés

Hozzászólások: