Bepöccent az előadás közben mobilozókra a színész- Ezt tette a darab közepén

Hirdetés

Ami előadás közben történt!

A Száll a kakukk fészkére előadása majdem tökéletes volt. A Bors írása szerint kedden este a Belvárosi Színházban a darab közben egyik néző mobiltelefonja megszólalt, erre reagált az egyik főszereplő. Szabó Kimmel Tamás félhangosan megjegyze:

Én is felhozzam az enyémet?

Az előadást folytatták, de a második felvonásban is akadtak mobilozók, ami annyira zavarta a színész, hogy rápirított a közönségre. Másnap ezt mondta el a Borsnak Szabó Kimmel:

Hirdetés

Nagyon komoly betegségnek tartom az okostelefon-függőséget, amit valahogy kezelni kell. De muszáj megérteni, hogy nekünk a színjátszás a munkánk. Azért próbálunk hónapokat, hogy nyújtsunk valami értékeset a színpadon. De ha nem tisztelnek meg a figyelmükkel, és nem hagyják, hogy adjunk, saját maguktól is elveszik az élményt!

Volt már példa rá, hogy kiszólogattam a nézőtérre, mert sajnos ez előadásról előadásra ismétlődő eset, de még nem szakítottam félbe darabot. De nem bánom, mert megható volt számomra, hogy a közönség nagy része megtapsolt a rendre intés után. Nem tudtam volna tovább játszani a becsörgő, befénylő telefonok miatt. Teljesen szétcseszte a koncentrációnkat, és nagyon mérges voltam! Úgy gondolom, azért mert valaki kifizet egy jegyet, az nem azt jelenti, hogy a színész egy kutya a színpadon, akivel a közönség bármit megtehet!

Forrás: Bors


Hirdetés

Hozzászólások: