Beoltatta magát Joe Biden

Hirdetés

Élő televíziós adásban kapta meg a koronavírus elleni oltást Joe Biden megválasztott amerikai elnök. – adta hírül a globalista EuroNews.
Az akció része a kampánynak és propagandának, melynek a célja, hogy meggyőzzék a közvéleményt a vakcina biztonságosságáról.
“Nagyon sokkal tartozunk ezeknek az embereknek, a tudósoknak, akik a vakcinát létrehozták, a frontvonalban lévő egészségügyi dolgozóknak, akik elképesztő munkát végeztek.

Hirdetés

Bár lenne idő arra, hogy végigmenjünk itt a kórházban, és bemutassuk, milyen elfoglalt és nagyszerű itt mindenki!” – mondta Biden, hozzátéve, hogy az adminisztráció is megérdemli, hogy elismerjék, amit az oltási program elindításáért tett. – mondta Joe Biden.

Miközben a vakcina kiszállítása és elosztása folyamatban van, a képviselőház megszavazta a járvány gazdasági hatásait mérsékelni hivatott 9 milliárd dolláros gazdaságélénkítési csomagot. Ez többek között 300 dollárral emeli a munkanélküli ellátást, egyszeri 600 dolláros segélyt juttat számos amerikai háztartásnak, és komoly támogatást a bajba jutott kisvállalkozásoknak. A csomagot a Fehér Ház közlése szerint Donald Trump is aláírja majd.

Hirdetés


Forrás: hu.euronews.com


Hirdetés

Hozzászólások: