BEKEMÉNYÍTETTEK Magyarországon! MOSTANTÓL bírságolnak, ha itt nincsen maszk az embereken >>>

Hirdetés

Siófokon keményen beszólt Dr Lengyel Róbert a lakosságnak. Súlyos hatósági büntetéseket helyezett kilátásba azoknak, akik megszegik a szabályokat, olvassák el a bejegyzését:

Itt a Facebook poszt :

Tisztelt Olvasóim!

Ma reggel a boltok környékét lejárva látom: ha jóval kevesebben is, de sajnos még mindig vannak olyanok, akiket abszolút hidegen hagy az üzletekben kötelező maszk/egyéb textil viselési előírás. (Hozzáteszem, egyes helyeken a biztonsági személyzet sem tesz annyit sem, hogy szóvá tegye ezt a saját vevőik érdekében.) Egy pillanatra se felejtsük el: a vásárlásunk során, minden egyes maszk nélkül velünk szembejövő polgártársunk potenciálisan a mi és családtagjaink egészségével, életével játszik. Nincs ebben semmi túlzás, ezt csinálják.

Hirdetés

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a mai naptól a türelmi idő lejárt, a városőrségünk mozgó járőrei az üzleteknél adott esetben nem csak maszkot osztogatnak, hanem a rendelet megszegőivel szemben elkezdik a hatósági eljárások kezdeményezését is. Hagytunk elég időt ráhangolódni a dologra, így azok, akik ezután is semmibe veszik a közösségi érdeket, ne csodálkozzanak egy kövér csekken. Persze néhány városőrrel egyszerre mindenhol ott lenni nem tudunk, de hol itt, hol ott megjelennek munkatársaim és teszik a dolgukat. Önökért, mindnyájunkért…

Barátsággal: R.


Hirdetés

Hozzászólások: