„Bárcsak lenne még egy alkalmam, hogy elmondjam, szeretlek” – Megható sorokkal búcsúzik az édesapjától Dwayne Johnson

Hirdetés

Szem nem marad szárazon Dwayne Johnson szerdán elhunyt édesapját búcsúztató posztja után

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, elhunyt Dwayne Johnson édesapja, a legendás pankrátor, Rocky Johnson. A sportoló rövid betegeskedés után, szerdán vesztette életét. Fia most Instagram oldalán tett közzé egy szívbemarkoló bejegyzést, amelyhez apja egyik nyertes meccsének videóját csatolta.

„Szeretlek. Legyőzted a színesek gátjait, egy igazi legenda lettél a ringben, és nyomot hagytál ebben a világban. Én az a kisfiú voltam, aki a széken ült, nézett és csodált téged, a távoli hősömet. A fiú, akit felneveltél, mindig büszke lesz a kultúránkra, és arra, aki vagyok. Hálás vagyok, hogy az életet adtad nekem.

Hirdetés

Apa, azt kívánom bárcsak lenne még egy alkalmam, hogy elmondjam, szeretlek, mielőtt a túlvilágra távozol. De olyan gyorsan el lettél tőlem szakítva, figyelmeztetés nélkül. Egy pillanat alatt eltűntél, és nem térsz vissza. Fájdalom gyötör” – írta The Rock, aki azzal zárta sorait, tudja, hogy tovább kell lépnie, hiszen családja számít rá, de továbbra is az ő általa kapott értékekkel és munkamorállal fog tovább élni.

Hirdetés

Hozzászólások: