Baj van: a COVID-os Majka újra rosszul lett, megint kórházba került

Hirdetés

Újra a kórházi ágyból jelentkezett be a koronavírusos rapper.

“Visszakerültem a kórházba. Kicsit el**tam a hazamenetelt, meg egy kicsit nem is. Jobban éreztem magam. Haza akartam menni fiam születésnapjára mindenféleképpen” – mondta Facebook-videójában Majka. A fiú egy gamer monitort kapott, amit azonban a rappernek kellett felvinnie az emeletre – írja az Index.

Hirdetés

„Kicsit megerőltettem magam, és másnapra visszament a lázam. Annyira, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem bírtam a jobb oldalamról a bal oldalamra fordulni. Tényleg annyira szarul voltam, hogy nem bírtam magam rávenni arra, hogy igyak egy nagy pohár vizet, mert 38,5 volt a lázam” – mondta a rapper a Facebookon. Az Index szerint Majka megnézte az Izland elleni meccset, majd utána szökött fel megint a láza. „Kialakult egy második gyulladás is a szervezetemben – mondta.

Az egyik követő megzavarta Majkát bejelentkezés közben, azt firtatva, hogy mennyi pénzt kapott azért, hogy koronavírusosnak színlelje magát:

Megpróbálok érthetően fogalmazni a betegségről, csak hogy a magadfajta idióta f**zok megértsék, jó? Menj a k**va anyádba, légy szíves! Magamtól bejöttem, és itt s**rozol!? Az orvosok és a nővérek éjjel-nappal dolgoznak, te meg okoskodsz a köcsög PC-d előtt, és megmondod, mit hogy kell csinálni?” – fakadt ki a rapper.

Hirdetés

Majka addig nem megy haza ameddig ki nem gyógyul a vírusból. Az orvosok is közölték vele, hogy huzamosabb ideig kell bennmaradnia. Korábban kétoldali tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, az állapota azóta súlyosbodott.


Forrás: Index

Hirdetés

Hozzászólások: