Azóta se találom a megfelelő szavakat arra, amit értem tettél..! Emberek, bemutatom Pétert, aki EZÉRT egy igazi HŐS a szememben! Isten áldjon!

Hirdetés

Igazán nagyszerű ilyenekről olvasni ebbe a rohanó és romlott világban:

A fővárosi taxis (Péter) egy percet sem gondolkodott, tette, amit tenni tudott.

Tóth Péter, a taxis így meséli el a történteket: “A Kőrösi Csoma térhez hívtak fuvarhoz. Amikor megérkeztem, akkor mondta egy úriember, hogy mindjárt jön az utas, de csak lassan tud járni. Tíz perc várakozás után már keresni kezdtem, ekkor megláttam a tükörből egy imbolyogva, sántikálva közeledő embert. Odatolattam, hogy segítsek beszállni. Kinyitottam az ajtót, és láttam, hogy falfehér az arca. „Nézze már, megint folyik” – mondta. Lenéztem, és ömlött a vér a lábából. Ezután összeesett.”

Hirdetés

Ekkor hihetetlen jól jött Péter egykori mentőápolói tapasztalata.

“Azonnal láttam, hogy vénás vérzése van. Miután hívtam a mentőket, hozzákezdtem az ellátáshoz: nyomókötést tettem a lábára, és felemeltem, így csillapult a vérzés.” Császár Lajos az életét köszönheti annak, hogy szerencséjére egy olyan taxisofőr ment érte, aki korábban mentősként dolgozott. Lajos lába fekélyes volt, ami nehezen gyógyult. A férfi éppen bevásárolt, mikor érezte, hogy valami baj lesz. Zsibongani kezdett a lába, alig bírt menni. Ezért hívott magának egy taxit.

” Még mindig nem tudom elégszer megköszönni Péternek, amit értem tett! Köszönöm, hogy ott volt és tette, amit tennie kellet, hiszem, hogy nélküle már nem lennék életben! – Köszönöm!” – Nyilatkozta megrendülten Lajos.

Hirdetés

Ez megmentette Lajos életét, aki rengeteg vért veszített, majdnem 1 litert, de most már jobban van. A taxitársaság kitüntetést adott Péternek, a hős sofőrnek. Igazán nagyszerű ilyenekről olvasni ebben a rohanó és romlott világban. Ezúton hatalmas gratuláció és tisztelet Péternek tettéért! Osszátok meg, ha egyetértetek! Emberség, lélekjelenlét jó időben! Köszönjük neked!

Forrás: Blikk

Hirdetés

Hozzászólások: