Az SMA-s kis Zente fantasztikusan gyógyul ! Most még a lábát is ki tudta újra nyújtani .És ez még nem minden – videó . Kíváncsiak vagyunk, hányan örülnek a hírnek <3

Hirdetés

Pizsiben az erő! 🤷‍♀️😊Ami meglepő, hogy miután berogyott a kis térde újra ki tudta nyújtani a kis lábát!Minden nap nyerünk néhány plusz másodpercet. ⏱️😍Szülinap : Február 18-án fogom posztolni a részletes programot és a regisztrációs felületet.Mindannyiunk biztonsága érdekében 500 fő jelentkezést tudjuk fogadni.Mindenki, akit felkértünk elfogadta felkérést így már garantált a jó hangulat, senki sem fog unatkozni! Sütivásár és egyéb támogatások: Várjuk még cukrászdák esetleg üzletek jelentkezést, akik szívesen támogatnák a rendezvényt sütivel, ásványvízzel, ropival stb. (közel 100 fellépő gyermek szerepel majd)

Hirdetés

Cserébe sok hálás gyermekmosolyt és persze reklámlehetőséget tudok felajánlani! Többek közt itt az oldalon ahol csodálatos 150ezer ember lát mindent! 💙 (jelentkezni az oldalnak írt üzenetben tudtok. Lehetőség szerint vasárnapig, hogy a plakatra felkerülhessen a nevetek) Végül pedig azokhoz az információs oldalakhoz, újságokhoz, televíziós csatornákhoz szólnék, akik rendszeresen megosztják a bejegyzéseimet vagy Zente videóit! Legyetek jófejek! Lehetőségeitekhez mértem támogassátok a jótékonysági rendezvényt a gyermek rohamkocsi javára!

:) Előre is köszönjük szépen! ❤️

Hirdetés

Hozzászólások: