Az oszlophoz kötve hagyott gyönyörű fehér kölyökkutya napokig várja, hogy valaki megmentse

Hirdetés

Fotó: Love Leo Rescue

Napjainkban sajnos nem ritka látvány a kóbor kutyák jelenléte az utcákon. Azonban még szívbe markolóbb, amikor egy gyönyörű fiatal kutyával találkozunk, aki nem csak magányos, hanem egy út menti oszlophoz is ki van kötve. Egy fiatal Husky, Buckley sorsa pontosan így alakult Santa Monica utcáin, ahol napokig volt kitéve az elemeknek és a környék hajléktalanainak kegyetlenkedéseinek.

Hirdetés

Buckley szomorú története fordulatot vett, amikor egy helyi állatmentő szervezet egyik tagja meglátta őt azon a helyen, ahol a kutya a legnehezebb pillanatait élte át. A mentőszolgálat tagja nem tudta felfogni, hogyan maradhatott egy ilyen gyönyörű állat hosszú ideig magára hagyva és kötözve. Az állatmentő nem habozott, azonnal cselekedett, és Buckley hamarosan biztonságos kezekben találta magát.

Hirdetés

A kutyus életkedve és rugalmassága lenyűgözte a mentőszolgálat dolgozóit. Annak ellenére, hogy milyen kegyetlen körülmények között élt, Buckley vidámságot sugárzott, és hihetetlen pozitív energiájával megnyerte az állatmenhely minden alkalmazottjának és önkéntesének szeretetét. Gondoskodtak róla, hogy szeretettel és törődéssel vegyék körül, így a kiskutya sebei hamar gyógyulóban voltak.

Fotó: Love Leo Rescue

Jelenleg Buckley egy ideiglenes otthonban él, ahol rengeteg szeretetet és gondoskodást kap. Amíg várja, hogy egy végleges, szerető családba költözhessen, addig is minden napját boldogan tölti, hála a szívélyes fogadtatásnak, amit az ideiglenes gazdájától kap. Buckley története reményt ad minden bajba jutott állat számára, és emlékeztet bennünket arra, hogy a szeretet és a segítőkészség milyen csodákat képes véghezvinni.

Forrás: TheDodo


Hirdetés

Hozzászólások: