Az örökbefogadott, majd a menhelyre visszatért mentőkutya egy évet tölt azzal, hogy ismét észrevegyék

Hirdetés

Fotó: The Little Guild

Andy, egy kis kutya története tele van kihívásokkal. Az utcáról mentették meg, és a Connecticut állambeli Little Guild menhelyére került. Andy élete már korán nehézségekkel teli volt: egy súlyos baleset után, amelyben egy futórendszerbe gabalyodott, súlyos sérülésekkel került először egy georgiai menhelyre.

Hirdetés

A kis kutya mély bizalmi problémákkal küzd, új emberekkel való találkozásakor szorong és fenyegetve érzi magát, ami az őt örökbe fogadó család számára is problémákat okozott. Rövid időn belül visszakerült a menhelyre, mert nem tudott jól reagálni az új környezetre. Andy azóta is a kenneljében él, csendesen figyeli a körülötte zajló eseményeket, és még mindig megremegett, ha valaki közeledett hozzá.

Fotó: The Little Guild

Andy csak azokkal a kevés emberekkel mutatja meg igazi énjét, akiket ismer és bízik bennük. Sajnos a menhelyi látogatók nem látják ezt a szeretetteljes oldalát, mert gyakran elzárkózik a többiektől. A menhelyi dolgozók azonban biztosak abban, hogy ha valaki elég türelmes és megértő, hogy megtörje a jégpáncélt, Andy végül megtalálhatja azt az embert, aki igazán szeretni fogja.

Hirdetés

Reméljük, hogy Andy szerencséje hamarosan megváltozik, és találkozik azzal a különleges valakivel, aki méltó otthont biztosít számára, és szerető családként fogadja be.

Fotó: The Little Guild


Hirdetés

Hozzászólások: