Az idősebb kutya egy üres dobozban ébredt fel, amikor rájön, hogy a családja nélküle költözött el

Hirdetés

Fotó: Suzette Hall

Egy dél-kaliforniai család kilakoltatása nemcsak az emberi életeket érintette mélyen, hanem Fritter, az idős kutya életét is teljesen felborította. A család minden hátrahagyva, beleértve Frittert is, elhagyta otthonát. A kutya magányosan maradt a hátsó udvarban, egy üres dobozban, amelyet ágyként rendezett be magának.

Hirdetés

Napokon át a kutya a családja visszatérését várta, figyelte az elhaladó autókat, remélve, hogy az egyik az ő családját hozza vissza. A környékbeliek segítettek neki élelemmel és vízzel, de Fritter nem engedte meg, hogy közelítsenek hozzá, mivel láthatóan mély sokkot és félelmet élt át.

A helyzet akkor vált igazán kritikussá, amikor a szomszédok megtudták, hogy a város tervezi a ház lebontását. Ekkor lépett be a képbe Suzette Hall, egy helyi állatmentő, aki próbálta befogni Frittert, hogy biztonságba helyezze. A kutya azonban nem mert bemenni a csapdába, inkább mozdulatlanul maradt a dobozában.

Hirdetés

Végül, sok próbálkozás után, Hallnak és egy barátjának sikerült elfogniuk Frittert és állatorvoshoz vinniük. Miután átesett a szükséges vizsgálatokon, Suzette otthonába került, ahol további gondozásban részesült. Napról napra javult az állapota, és lassan visszanyerte régi örömteli énjét.

Fotó: Suzette Hall

Fritter története boldog véget ért, amikor egy szerető család felfigyelt rá. Egy kedves hölgy és három másik kutyatestvér fogadta be őt, így Fritter végre elhagyhatta a magányos éjszakákat, és új, szeretetteljes otthonra talált.

Fotó: Suzette Hall


Hirdetés

Hozzászólások: