Az idős pár táncától mindenkinek leesett az álla

Hirdetés

Soha nem lehetünk túl öregek egy kis mókához. Ez egy fontos kijelentés, amit az évek múlásával sem szabad elfelejtenünk. A legtöbb korlátozottság ellenére, még egy idős ember is tud olyat mutatni, amitől ledöbben a nézőközönség.

Erre tökéletes példa Dietmar és Nellia, akik a Horn tánciskola gáláján léptek fel Ausztriában. A páros már határozottan nem a tinédzser korosztályba tartozik, viszont dinamikus mozgásával és bátorságával még a legfiatalabbakat is képes ledöbbenteni.

A Horn tánciskola 111 éve alakult meg és még mindig az egyik legnépszerűbb táncoktató létesítménynek számít Európában. Egészen kezdőktől oktatnak olyanokat is, akik már sokkal komolyabb szintre szeretnék emelni tánctudásukat. Elég az hozzá, hogy számtalan tehetséges táncos került ki tőlük.

Közöttük volt jelen Dietmar és Neilla, akik már 1970 óta házasok és több, mint 30 éve profi táncosok is egyben. Rengeteg versenyt megnyertek az évek során Ausztriában és Németországban is. Kedvenc stílusuk pedig az 1940-es és 50-es évek.

Hirdetés

A Horn tánciskola gáláján bemutatott előadásuk vírusként terjedt el a neten. A közönség, amelynek legnagyobb része tőlük jóval fiatalabb volt, nem győzött egyik ámulatból a másikba esni. A páros bebizonyította, hogy az életkor lényegében csupán egy szám.
Nézd meg te magad is, mit adtak elő mindenki ledöbbenésére:


Forrás: tudasfaja.com


Hirdetés

Hozzászólások: