Az idős hölgy 12 éve minden katonát megölelt a repülőtéren… De egy napon, amikor nem volt ott…

Hirdetés

Elizabeth Laird, 83 éves idős hölgy, éveken át elment a repülőtérre, hogy kifejezze elismerését a hadseregnek. Minden katonát egyenként megölelt, aki katonai szolgálatot vállalt.

Ez egy apró gesztus, de nagy jelentősége van: a nő adott nekik egy kis szeretetet, melegséget és bátorítást. Kifejezte, hogy mennyire értékeli őket, akik védelmezik az országot és képesek feláldozni saját kényelmüket és biztonságukat hiszen lehet, hogy sosem fognak visszatérni.

De ez még nem minden. Amikor a katonák hazatérnek, Elizabeth akkor is elmegy és tárt karokkal fogadja őket. Ő már egy igazi hős lett. Minden katona ismeri őt a szerető öleléséről. 12 év alatt Elizabeth több mint 500.000 katonát ölelt magához.

Hirdetés

De egy nap, az idős hölgy nem jelent meg a repülőtéren… Az idős néninél ugyanis mellrákot fedeztek fel, és aznap be kellett feküdnie a kórházba, hogy az orvosok felvegyék a harcot a rák ellen.

Amikor a katonák észrevették a hiányát, azonnal keresni kezdték. Amikor megtudták, mi történt, úgy döntöttek, szerveznek neki egy meglepetést. Családtagjaikkal együtt elmentek a kórházba, hogy meglátogassák, és egy öleléssel viszonozzák a szeretetüket.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megölelhetem Elizabeth-et, amikor neki is támogatásra van szüksége. A mi feladatunk, hogy látogassuk meg és fejezzük ki, hogy mennyire fontos számunkra.” – Jarvez Wilkes őrmester. És hogy valóban segítsenek… 3 nap alatt a katonák több, mint 70.000 dollárt gyűjtöttek össze, ami fedezni fogja a hölgy kórházi kezelését.


Forrás: napjaink.org


Hirdetés

Hozzászólások: