Az emberek észrevesznek egy zaklatott rókát a csatorna mellett, egyből látják, hogy segítségre van szüksége

Hirdetés

A WRAS csapatár egy délutáni napot, egy róka miatt hívták, aki beesett egy csatornába. A csatorna mélysége és szűk átmérője lehetetlenné tette a kis rókának a kiszabadulást segítség nélkül.

A kölyök rókát előző éjszaka látták az utcán, de időközben eltűnt. Majd másnap délben egy kanálisban talált rá Trevor, Chris Hirst és Tony Neads egy helyi állatmentő egyesület alapítói, akik együtt próbálták kimenteni a kölyköt.

A megmentők hallották a kölyök vonítását, így be tudták mérni, hogy melyik csőben lehet, de sajnos sehogy sem érték el. “Nem akartuk feladni. 90 perc próbálkozás után rájöttünk, hogy nem tudunk mást csinálni, mint várni. Normális, hogy a kölykök visszamennek a bejárathoz, ahol bementek, így úgy döntöttünk, hogy tartunk egy kis szünetet és később visszajövünk. Pár órával később lefeküdtem a földre, bedugtam a csőbe a kezem és egyszer csak elértem a róka farkát, így ki tudtam húzni.”, mondta Trevor.

A kölyök nedves és sáros volt, így a megmentők úgy döntöttek, hogy elviszik a WARS központjába, hogy megmossák és megszárítsák. Később visszatértek a helyszínre, ahol a kölyök anyja már várta. Végül mindenki örült, hogy sikeresen végrehajtották a küldetést.


Hirdetés

Hozzászólások: