Az elhagyott kutya 60 napot vár az út mellett, hogy valaki megmentse

Hirdetés

Fotó: Howl Of A Dog / Youtube

Leo, egy elhagyott kiskutya megható története, akit egy lakatlan területen hagytak magára. Az állat magányosan és rettegve töltötte napjait, amíg nem találkozott egy kedves emberrel, aki megváltoztatta az életét.

Egy kerékpáros férfi fedezte fel őt egyik túrája során, és megsajnálta a magára hagyott állatot. A férfi két hónapon át rendszeresen látogatta Leót, ételt hozott neki, és így kettejük között szoros barátság alakult ki. Leo mindig izgatottan várt a megszokott találkozási helyen, farkcsóválva üdvözölte megmentőjét.

Hirdetés

A férfi úgy döntött, hogy segít a kutyán, és kapcsolatba lépett egy állatmentő szervezettel. Amikor az állatmentők megérkeztek, Leo a megszokott helyén várta őket. Az állatmentő finoman közelített a kutyushoz, kezébe adott néhány finomságot, majd óvatosan felhelyezte rá a pórázt és biztonságosan elhelyezte egy ládában. Ezt követően azonnal egy állatorvosi klinikára szállították, ahol teljes körűen kivizsgálták.

Fotó: Howl Of A Dog / Youtube

Leo hamar megnyerte a gondozói szívét szeretetreméltó természetével. Az állatorvosok és az állatmentők szeretetétől a kutyus szeme ragyogóbb lett, mint valaha. Néhány hét elteltével Leo készen állt arra, hogy örökbe fogadhassák, és nem kellett sokat várnia, hogy megtalálja szerető családját. Az új otthonában kezdetben kissé félénk volt, de családja rengeteg szeretetet és törődést biztosított számára, amivel végül teljesen otthonra lelt.

Hirdetés

Leo története igazán megható példa arra, hogy mennyire fontos az állatokkal való törődés és az önzetlen szeretet nyújtása. Az ő története boldog befejezéssel zárult, köszönhetően azoknak, akik nem fordítottak hátat a bajban lévő állatnak.


Hirdetés

Hozzászólások: