Az autópálya alatt a szemétben talált kiskutya, nem tudja abbahagyni a farokcsóválást megmentői láttán

Hirdetés

Fotó: Stray Rescue of St. Louis / Facebook

Egy autópálya alatti szemétkupacban rejtőző kutya, aki nem tudta abbahagyni a farokcsóválást, amikor megmentői megérkeztek – ez a Gibson története. Donna Lochmann állatmentő egy telefonhívást kapott egy járókelőtől, aki napok óta látott egy kutyát az út szélén, de amikor Lochmann a helyszínre érkezett, a kutya sehol sem volt látható.

Hirdetés

Lochmann úgy döntött, hogy marad és vár, amikor hirtelen furcsa hangokat hallott a közelben lévő szemétkupacból. Megközelítve a zaj forrását, egy kíváncsi kis arc bukkant elő a szemét közül. Lochmann óvatosan közelített a kutyához, finom falatokat kínálva neki. Bár a kutya, később Gibsonnak nevezett, kezdetben vonakodott az ételt elfogadni, hagyta, hogy Lochmann megsimogassa, ami lehetővé tette számára, hogy pórázt helyezzen rá.

Fotó: Stray Rescue of St. Louis / Facebook

Némi türelem és bátorítás után Gibson végül felállt és belement, hogy Lochmannal az autóba szálljon. A menhelyen Gibson meleg fürdőt és finom ételeket kapott, amelyeknek láthatóan nagyon örült. Szerencsére Gibson kedves természete és jóindulata hamar magára vonta egy kutyabarát ember figyelmét, aki ideiglenes otthont ajánlott fel neki.

Hirdetés

Gibson gyorsan berendezkedett az új otthonában, és készen állt arra, hogy új életet kezdjen. Ez a történet nem csupán egy állatmentés sikerét mutatja be, hanem azt is, hogy milyen pozitív változásokat hozhat az állatok életében a szeretet és a törődés. Gibson története inspirációt nyújt mindazok számára, akik elkötelezettek az állatok jólétének előmozdítása mellett.


Hirdetés

Hozzászólások: