Az autójában lett rosszul egy 59 éves férfi a Király utcában, rendőrök mentették meg az életét

Hirdetés

Budapest – Az autójában lett rosszul egy 59 éves férfi Budapesten, a Király utcában. Életét a fiának és három arra járó rendőrnek köszönheti.

Egy bajba jutott férfi fia üzenetben hálálkodott és köszönte meg, amit az apjáért tettek rendőrök: a három zsaru a tanult újraélesztési technikát alkalmazta a VII. kerületben az életjeleket nem mutató férfin június 1-jén este, amíg odaértek a mentők. A történet részleteiről a police.hu-n írtak: eszerint gépkocsizó járőrként látott el szolgálatot a pesti éjszakában három készenléti rendőr. Egy fiatal leintette őket, majd kétségbeesve kérte, hogy segítsenek gyorsan, mert az édesapja rosszul lett az autó hátsó ülésén.

Hirdetés

A fiú lehúzódott az úttest szélére, az apja mozdulatlan testét kihúzta a járdára, és akkor vette észre a közeledő szolgálati autót, amelynek az utasai segítettek a bajbajutott apukán a mentők kiérkezéséig.

A beteg férfi fia néhány nappal az eseményt követően üzenetben köszönte meg a három rendőr, Kertész Soma, Ugró Noémi és Varga Bálint fáradozását. Megírta nekik, hogy az édesapja nagyon közel áll hozzá, és el sem tudja képzelni, mit történt volna, ha nem látja meg őket. Arról is beszámolt a levelében, hogy az apja már sokkal jobban van, folyamatosan javul az állapota – írja a police.hu.


Hirdetés

Hozzászólások: