Az apa ledobja az újszülött kislányt a szikláról, mert ő fiút szeretne, de a baba túléli a zuhanást

Hirdetés

A szülők túlnyomó többsége számára örömteli, különleges alkalom egy újszülött babát üdvözölni a világon.

Sajnos, az a világ, amelyben élünk, olyan, amely gyakran olyan váratlan kegyetlenség és megmagyarázhatatlan őrület pillanatait hozhatja létre, mint ami a következő történetben is van.

2018. októberi eseményeket részletez, ahol Dél-Kínában egy elégedetlen apa elvitte újszülött lányát egy Guangdongi kórházból, a Magui Egészségügyi Központból és megpróbálta megölni.

Hirdetés

A gyermek bűne? Nem született fiúnak.

A jelentések szerint az apa, akinek a családneve Li, fiút akart lány helyett, így fogta az újszülött lányát, egy nylon táskába helyezte, és kiment egy közeli erdőbe.

Amikor ott volt, ledobta egy szikláról, majd hagyta meghalni.

Az orvosi központ hamarosan felhívta a rendőrséget, hogy jelentse a lány eltűnését a létesítményből, és a vizsgálatuk során bizonyítékok kerültek napvilágra, amelyek Li felé mutattak.

A kihallgatás után elismerte, hogy ő dobta a lányát a szatyorba, hogy megpróbáljon megszabadulni tőle.

A rendőrök a helyszínre siettek, lassan lefelé másztak a sziklán, keresték a kisbabát, aki elméletileg bele kellett volna haljon a zuhanásba.

Hirdetés

Ahogy azonban tovább mentek lefelé, hangokat hallottak, amelyek igazán sokkolták őket: az ő hangja volt, ahogy segítségért sírt.

Valahogy a kislány faágak között landolt, amelyek az esését tompították. A megmentők 100 méter mélyen a szikla szélén, ágak közé gubancolódva, de végül is biztonságban találtak rá.

Puszta csoda, hogy nem szenvedett semmilyen komoly sérülést, és visszatért a Guangdong-i kórházba, hogy felépüljön. Miután minden rendben volt vele, visszakerült az édesanyjához, és most már biztonságban van, ép és egészséges.

Magától értetődőnek kell lennie, hogy Li cselekedeteinek nincs helye e világban. Milyen apa teheti ezt a saját gyermekével?

Oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz!

Forrás: 5percblog.hu

Hirdetés

Hozzászólások: