Az anyuka két év alatt több mint 45 kg-ot fogyott és most megoszt 3 tippet ami segített neki

Hirdetés

Sok nő elégedetlen a külsejével. Az elhízás és a túlsúly elleni harc az elmúlt években fontos szerepet kapott mindenütt és sok orvos figyelmeztet minket az elhízás veszélyeire is. Ha egészségesen étkezünk és sportolunk, életminőségünk nagymértékben javul.

Nathalie Moxey is túlsúllyal küszködött. Terhessége alatt felszedett jó néhány kilót és később nem tudta leadni a felesleget. A Today-nak meséli el, hogy 2015 decemberében fonots döntést hozott.

A 31 éves Natalie soha nem volt egy sovány testalkatú hölgy. Férjével szerettek enni, sokszor jártak gyorsétterembe vagy vettek ételt egy indiai étteremben. Sőt, 2015 decemberében még egy üdvözlőlapot is kaptak az étteremtől.

Hirdetés

« Egy kicsit ijesztő volt, hogy annyi ételt rendeltünk már elvitelre, hogy az étterem üdvözlőlapot küld karácsonykor, mondta Nathalie. »

« Napközben semmi gond nem volt. De amikor hazamentem a munkából, akkor tört rám az éhség. Nemcsak gyorséttermi ennivalót ettem. Utána még csokit, fagyit, popcornt. Ezt pedig mindig a fáradtság számlájára írtam. »Natalie egy idő után már 118 kiló volt. Akkor vette ezt igazán észre, amikor megkapta azt a bizonyos üdvözlő lapot. Mindenkinél történik valami, ami felhívja bizonyos dolgokra a figyelmét és az ő esetében ez a karácsonyi lap volt.

Januárban Natalie teljesen átalakította az étrendjét. Már nem ment étterembe a vacsoráért, hanem saját maga főzött minden nap. Nagyon odafigyelt a hozzávalókra és minden vitaminra. Csak egészséges ételeket főzött. Sportolni kezdett és érezte, hogy minél több sújt ad le, annál könnyebben tud edzeni.

Hirdetés


Egy idő után már több kilométert is tudott futni majd a maratonokra is beiratkozott. Két év alatt összesen 45 kilót fogyott le. Így nézett ki az átalakulás előtt és után.

A Today-nek 3 tippet is elárult, amit mindenki fel tud használni, ha fogyókúrába szeretne kezdeni:

1. Készíts képeket. Fogyókúrája során Natalie képeket készített magáról. Így jobban tudta követni a fogyást. « Akkor is ha a képek nem túl szépek, sokat fognak segíteni neked és motiválni fognak, hogy folytasd » mondta Natalie.

2. Élvezd az ennivalót. Sokan azt hiszik, hogy a fogyókúra azt jelenti, ki kell magukat éheztetni. Ez nem így van. Oda kell figyelni mindig a mennyiségre. Nem kell állandóan diétás ételeket vagy diétás tésztát enni. Inkább együnk néha egy pizzát, minthogy frusztráljuk magunkat az étkezések miatt. « Fontos, hogy elégedettek legyünk azzal, amit megeszünk. Az nem egy életmód, ha korog a hasunk.

Hirdetés

3.Ünnepeld meg magad. Ha elértél egy célt, például fel tudsz venni már egy nadrágot, amit azelőtt nem tudtál hordani, akkor ünnepelj. Ha elérted az apró célodat, ünnepeld meg. Vegyél magadnak egy új ruhát vagy menj el a moziba. Legyél magadhoz kedves, különben nem fogod tudni megcsinálni.A súlycsökkenés, az izmok növelése, az alakformálás, a karcsúsítás nem történik meg néhány nap alatt. Natalie két év alatt sokat veszített súlyából, kevesebb cukrok és a kisebb adagokat fogyasztott. Akarata és kitartása bámulatra méltó.

Türelem kell, a változás nem megy egyik napról a másikra. Ezt el kell fogadnunk, különben nem jutunk előbbre. A túlságosan szigorú étrend általában hosszú távon nem sok eredményt hoz, ezért néha tanácsos egy szakember véleményét kikérni. Nem nagy titok azonban az, az étrendünket át kell alakítanunk és sportolnunk is kell, ha fogyni szeretnénk!

Forrás: csodalatos.co

Hirdetés

Hozzászólások: