Az állatmentő mindent megtett, hogy megmentse a kóbor kiskutyát, de valami furcsa dolgot vett észre

Hirdetés

Fotó: Youtube/ Love Furry Friends – Rescue Channel

Luida élete nagy részét a rászoruló állatok segítésével töltötte, és a kóbor kutyák különleges helyet foglalnak el a szívében.

Ezúttal sem okozott csalódást, amikor meglátott egy videót négy kölyökkutyáról, akik egy betonlap alatt éltek. Miután megnézte a videót, azonnal felhívta kollégáját, hogy segítsen neki a mentőakcióban.

Hirdetés

Aznap rengeteg időt töltöttek azzal, hogy a város összes ilyen helyszínét átkutatták, de nem találták a helyet.

Amikor már azt hitték, hogy minden hiába, hangokat hallottak az egyik födém alól.

Fotó: Youtube/ Love Furry Friends – Rescue Channel

Amint rájöttek, hogy ez az a hely, amit keresnek, Luida azonnal elkezdett a födém körül járkálni, követve a mélyből jövő hangok forrását.

Végül talált egy kis repedést a födém és a föld között, és azonnal lehajolt, hogy megnézze, hol vannak a kölykök. Ő és a kollégája először nem tudták elérni őket, ezért úgy döntöttek, hogy megvárják, hátha legalább az egyik kutya előmerészkedik a lyukból.

Hirdetés

Néhány pillanat múlva ez meg is történt. Az egyik kis kutyus összeszedte a bátorságát, és kiment a napfényre, Luida pedig azonnal a karjába vette. Nem nagyon ellenkezett, így gond nélkül sikerült betenniük a ketrecbe.

Sajnos a többi kiskutya sokkal jobban megijedt, így Luida és csapattársa kénytelen volt tenni valamit. A régi jó szokás szerint egy edénybe kutyatápot öntöttek, és azt a lyuk bejáratához helyezték.

Fotó: Youtube/ Love Furry Friends – Rescue Channel

Bár némi ideig várniuk kellett, végül a három éhes kölyökkutya feje a felszínre bukkant, ők pedig azonnal reagáltak, és biztonságba helyezték őket.

De amikor már éppen azon gondolkodtak, hogy elmennek az állatorvoshoz kivizsgálásra, valami azt súgta Luidának, hogy még egyszer nézzék meg a födém alatti helyet.

Megdöbbentő volt. Rájött, hogy a lyukban valójában öt kiskutya van. Sajnos az egyik kiskutya már nem élt.

Hirdetés

Ahogy az állatorvosi állomás felé hajtottak, a boldogság és a szomorúság érzései keveredtek. Örültek, hogy sikerült megmenteniük ezt a négy apróságot, mielőtt a legrosszabb sors jutott volna rájuk.

Luida azonban soha nem tudta kiverni a fejéből annak a szegény kiskutyának a képét, akit abban a lyukban látott magatehetetlenül feküdni. Ezért elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy megmentse ezeket a megmaradt kiskutyákat egy ilyen sorstól.

Mivel nem tudták, hogy mi baja van annak, aki elhunyt, az állatorvosoknak először ki kellett deríteniük, hogy milyen betegségük van valójában ezeket a kiskutyákat. Látható volt számukra, hogy rossz állapotban vannak.
Az állatorvosok részletes vizsgálat után megállapították, hogy parvovírusos bélgyulladásról van szó.

Fotó: Youtube/ Love Furry Friends – Rescue Channel

Ez egy olyan betegség, amely nagy kockázatot jelent a kutyák számára, különösen az ilyen kis kölykök esetében. Emiatt ennek a négy kicsinek további intézkedésig a klinikán kellett maradnia.

Egy idő után Luida az eseményt bemutató YouTube-videó kommentszekciójában friss információkat közölt az állapotukról. Elmondta, hogy a három kutya jól gyógyul, de az egyik még mindig küzd az egészségéért.

Hirdetés

Reméljük, hogy minden jól végződött, és ezek a bátor kis harcosok megtalálták az utat az új, boldogabb életükbe. Ez a legkevesebb, amit megérdemelnek mindazok után, amin keresztülmentek.

Via


Hirdetés

Hozzászólások: