Arra ébredt, hogy kotorásznak a fagyasztóban, végzetes volt a találkozás a betörővel

Hirdetés

Kileste a nénit az ablakon keresztül, amikor elaludt betört hozzá. Az asszony felébredt, a tettes leütötte, majd hátra feszítette a néni fejét, aki kínok közt halt meg a saját konyhájában.

Kifigyelte az asszonyt
Bemászott az udvarba, a ház ablakán belesve kifigyelte az idős asszonyt. Amikor a néni lefeküdt aludni, halkan betört a házba és megpróbálta kifosztani a fagyasztót, de elejtett egy kemény húst, erre felébredt a néni.

Hirdetés

Feszült figyelem a házban
Az idős asszony felült az ágyban, halkan felhúzta a papucsát és a konyha felé ment, a csoszogását meghallotta a betörő, aki az ajtó mögé bújt.

Leütötte az asszonyt
Amikor a néni belépett a konyhába a 33 éves férfi állba vágta. Az asszony az ütés erejétől elesett, ezt követően a betörő a néni fejét ököllel ütötte.

Hátra feszítette a fejét
Az asszony sikoltozott, a betörő erre befogta a száját és hátra feszítette az asszony fejét.

Gyötrelmes kínok
Az ügyészség szerint ezzel idős asszonynak az átlagost meghaladó testi és lelki gyötrelmekkel és intenzív vérzéssel járó súlyos sérüléseket okozott, melynek következtében a néni a helyszínen meghalt.

400 ezer forintot vitt el
Amikor a néni már nem adott életjelet, a betörő egy fiókban talált gyertya fényénél átkutatta a lakást és mintegy 400 000 Ft összegű készpénzt, továbbá 3-4 üveg bort lopott el.

Hirdetés

Elégette a véres ruhát
A gyilkos betörő később, a megölt nénitől származó vérrel szennyezett ruházatát elégette.

Különös kegyetlenség
Az eset még 2011. január végén történt. A Készenléti Rendőrség most nyomozást folytat a 33 éves férfi ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt.

Letartóztatás
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának elrendelését indítványozta a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírájánál. Ha elítélik, akár életfogytiglant is kaphat az elkövető.

Kiemelt kép: illusztráció
Forrás: kekvillogo.hu

Hirdetés

Hozzászólások: