Amit az orvosok titkolnak: egyetlen szer megjavítja a pajzsmirigy működését

Hirdetés

A pajzsmirigyünk a torok alján található lepke formájú szervünk. Ez egy igen fontos testrésze mindenkinek, hiszen azzal, hogy egy tiroxin nevezetű hormont előállít, ez szabályozza az egész testben az anyagcsere gyorsaságát, a pulzusunkat és gyerekek esetében a növekedés ütemét is meghatározza.

A pajzsmirigy nem mindig működik tökéletesen, zavarának két fő formája létezik, amelyeknek különböző betegségek lehetnek az okozói.

1. Hyperthyroidism amikor a pajzsmirigy túldolgozik, így túl sok pajzsmirigy-hormont termel, amely bekerülve a vérbe a következő rendellenességeket okozza:

Mindig meleged vanVerejtékezel folytonNyugtalanul alszolIde-oda csaponganak a gondolataidNehezedre esik megoldani a napi feladatokatElfelejtesz dolgokatMegváltoznak a székletürítési szokásaidNő a pulzusszám és szívdobogást tapasztalszideges vagy, szorongsz vagy ingerlékeny vagyLefogysz, hiába eszelmenstruációs problémáid jelentkeznekFáradtságot érzel indokolatlanul

Hirdetés

2. Hypothyroidism, amikor a pajzsmirigy ellustul, így túl kevés pajzsmirigyhormont termel, a jelei a következők:

Fáradt vagy mindigMemóriazavarod vanSzáraz a bőröd és a hajadletöredeznek a körmeidSzorulásod vanHízolIzomgörcsöket tapasztalszDepressziós vagyA havivérzés mennyisége kevesebb lesz, kimaradozhatDagadás a torok elülső részén

Ez a házi orvosság segít:

Hozzávalók:

40 db zöld dió1 Kg organikus mézbefőttes üveg

Így készül:

Mosd meg alaposan a fiatal diókat, dörgöld szárazra és szurkáljuk be a gyümölcsöket egy tűvel vagy hegyes kés segítségével. Helyezd a diókat egy befőttesüvegbe, és öntsd rájuk a kilónyi biomézet. Ne zárd le, csak helyezd napos helyre 40 napig, utána szűrd át a folyadékot és öntsed egy lezárható üvegbe.

Így alkalmazd:

Két evőkanállal fogyassz belőle naponta reggel és este evés előtt.

Forrás: szupertanacsokhu.hu


Hirdetés

Hozzászólások: