Akit érdekel …. egy valós kép . Mielőtt pánik tör ki és mind meghalunk . 110 illetve 160 kilometerre a karanténnal lezárt területektől igy néz ki egy szupermarket .

Hirdetés

Akit érdekel …. egy valós kép . Mielőtt pánik tör ki és mind meghalunk . 110 illetve 160 kilometerre a karanténnal lezárt területektől igy néz ki egy szupermarket . Minden soron ugyanúgy megy az árufeltöltés mint eddig .Ezen a környéken ahol én élek mindenki éli az életét mint eddig . A magyar híradóban bemutatott üres polcok ami miatt most mindenki a tescoba rohan (Magyarországon 😂😂)a karanténnal lezárt területek boltjainak polcai amiket bezártak , ez egy intézkedés nyilvan próbáljak a vírust megállítani de steril folyósókon ezek az emberek is teljes ellátást kapnak élelmiszerből és mindenből . Nem az hogy elbagatelizálom …. mindenki vigyázzon magára ! Mi is azt tesszük kézfertőtlenítés stb .

Hirdetés

De itt a mi környékünkön nincs olyan pánik mint Magyarországon . Szerintem nagyobb a füstje mint a lángja .Összességében 95százalékos a gyógyulási arány . A gyerekeken úgy megy át mint egy erősebb megfázás . De ezt sem közlik . Csak a számok es a halálozások …. igy rakják össze a tudósítást és a riportokat . Zaklat minket az olaszországi magyar csoportokban a magyar média . Rtl klub , tv 2mokka , hvg meg ujságírók . Mindenki arcot keres a kész sztorykhoz …. mi ez ha nem megfélemlítés . Ahogy én látom itt nem félnek így az emberek . Persze senki nem akarja elkapni de nincs ez a hiszti . 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kedves magyar média ezt a rengeteg energiát másba kellene fektetni ….

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: