Agyonverte 20 hónapos kisbabáját, csak mert nem volt szobatiszta..Azt hazudta, leesett a mászókáról..

Hirdetés

Múlt szombaton tartóztatták le azt az anyát, aki olyan brutális sérüléseket okozott a saját gyermekének, hogy a 20 hónapos baba nem élte túl. A 23 éves nő eleinte próbálta elterelni a gyanút magáról, mondván, hogy csak egy ártatlan baleset történt, az orvosok számára azonban egyértelművé vált, hogy a kisfiú sérüléseit csakis bántalmazás okozhatta.

A georgiai Palmettóban élő, kétgyermekes Trinity Grace Pittman múlt pénteken délelőtt addig ütlegelte 20 hónapos kisfiát, Connert, amíg az eszméletét nem vesztette. Az anya azért esett neki a gyereknek, mert az összepiszkította a pelenkáját, ami miatt a nő éktelen haragra gerjedt.

Ezt követően fogta magát, és elment dolgozni. Az eszméletlen babát és a pici négyéves bátyját a barátja gondjaira bízta – de persze egy szót sem szólt a bántalmazásról. A férfi is csak akkor kezdett aggódni, amikor Conner magához tért, elkezdett hányni és alig kapott levegőt.

Hirdetés

A csöppséget végül az anya péntek este vitte el orvoshoz. Azt mondta: leesett egy mászókáról – ám az orvosok már ekkor gyanították, hogy más állhat a sérülések hátterében. A 20 hónapos gyermek még aznap éjjel elhunyt. Olyan sérüléseket szenvedett, mintha egy autóbaleset áldozata lett volna: a hasfalában vér gyűlt össze, a tüdeje folyadékkal telítődött, több foga kiesett, az állkapcsa eltört, valamint agyvérzése volt – emellett korábbi sérülések, korábbi bántalmazások nyomait is kimutatták.

Trinity Grace Pittman végül a rendőröknek bevallotta, mit tett – számolt be az esetről a Daily Mail. A nő letartóztatásban várja a tárgyalását, a bíróság döntése értelmében nem lehet érte óvadékot letenni. Idősebb fiát egy rokonnál helyezték el ideiglenesen.

Forrás: borsonline.hu


Hirdetés

Hozzászólások: