Ábel Anita Schobertnek: Húsz éve fiatalabb voltál, de bölcsebb, én meg hittem neked

Hirdetés

Keményen odaszólt!

Nagy port kavart Schobert Norbi kijelentése, miszerint a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert a nők a szülés után nem törekednek arra, hogy visszaszerezzék “lánykori súlyukat”. Sok celeb mondta el a véleményét az ügyről, most pedig Ábel Anita is megszólalt. Ő a 20 évvel ezelőtti Norbiról beszélt:

“Ez a kép legalább 20éve készült…emlékszel @norbi_schobert? Hanem, segítek. Egy forgatás volt, a te műsorod. Ott meséltem neked mennyi frusztrációm van a súlyom miatt, hogy utánam kiabáltak az utcán, hogy nagy a seggem, hogy dagi vagyok stb…és ezért utàlom magam! 😳Te akkor azt mondtad, figyelj: így vagy szép, de lehet jobb, pici mozgás, és odafigyelés a kajában, de ne másért tedd, hanem magadért! Az a pasi, aki nem látja így milyen vicces és jó csaj vagy, akkor sem fogja látni, ha vékonyabb vagy!

Hirdetés

Ezt mondtad…20éve…most mi történt, hogy mást mondasz 20évvel később…én akkor hittem neked…jó tudom fiatal voltál és bohó…de, hogy lehet, hogy bölcsebb… #éljszabadon #szívvellélekkel #mindenemberszép #haalelkeszép #fogaddelmagad #haszeretmindenhogyszeret #nőcomment #merész #őszinte #szókimondó #nemvoltszép” – írta ki a közösségi oldalára.

 

View this post on Instagram

 

Ez a kép legalább 20éve készült…emlékszel @norbi_schobert? Ha nem, segítek. Egy forgatás volt, a te műsorod. Ott meséltem neked mennyi frusztrációm van a súlyom miatt, hogy utánam kiabáltak az utcán, hogy nagy a seggem, hogy dagi vagyok stb…és ezért utàlom magam! 😳Te akkor azt mondtad, figyelj: így vagy szép, de lehet jobb, pici mozgás, és odafigyelés a kajában, de ne másért tedd, hanem magadért! Az a pasi, aki nem látja így milyen vicces és jó csaj vagy, akkor sem fogja látni, ha vékonyabb vagy! Ezt mondtad…20éve…most mi történt, hogy mást mondasz 20évvel később…én akkor hittem neked…jó tudom fiatal voltál és bohó…de, hogy lehet, hogy bölcsebb… #éljszabadon #szívvellélekkel #mindenemberszép #haalelkeszép #fogaddelmagad #haszeretmindenhogyszeret #nőcomment #merész #őszinte #szókimondó #nemvoltszép

A post shared by Anita Ábel (@abel.anita) on

Hirdetés

Hozzászólások: