A várandós nő a szerelme dolgai között pakolászott, amikor szembesülnie kellett a férfi undorító titkával

Hirdetés

Sokkot kapott, amikor megtudta mit művel a férfi…

Lorna-May Anslow 16 éves volt, amikor a Facebookon megismerkedett szerelmével, az akkor 21 éves Joseph Johnsonnal. Gyorsan szerelmesek lettek, a lány pedig négy hónappal megismerkedésük után már terhes volt. A fiú anyjához költöztek. A lány imádta kedvesét, jóképű, elbűvölő pasinak tartotta, egy igazi úriember, aki a lányt királynőként kezelte. A világ legszerencsésebb lányának érezte magát – írja a szupertanacsokblog.hu.

Amikor megtudta, hogy terhes elmondta barátjának, és azt is, hogy csak akkora szerepet kell vállalnia ebben, amennyit ő is szeretne. Johnson azt mondta, igazán apa akar lenni.

Hirdetés

Egy napon a 16 hetes terhes lány úgy döntött, az éppen edzésen lévő szerelme szobájában itt az ideje elpakolni. Ahogy rendezkedni kezdett, egy nagy halom papírt talált, amiket gondosan át is nézett. De azt soha nem gondolta volna, hogy a papírhalom alján ez vár rá… Szembesülnie kellett azzal, hogy szerelme gyereklányoknak udvarolt korábban. A gondolattól is rosszul lett, rájött, hogy nem is ismeri igazán, akitől teherbe esett.

Miután visszatért az edzésről, a srác magyarázkodni kezdett. A lány hinni akart neki, de nagyon nehéz volt. Idővel próbált a babára koncentrálni és kizárni annak a gondolatát, hogy a születendő gyermeke apja gyerekeknek udvarolt. Mikor megtudták, kislányuk lesz, egy darabig újra minden rendben ment, neveket válogattak, tervezték a jövőt. Egészen addig, míg Johnsonnak meg nem kellett jelennie a bíróságon.

A lány támogatta szerelmét, de nem tudta kiverni a fejéből, hogy Johnson bűnös. Anslow nem ment be a terembe, megvárta az ítéletet a folyóson. Johnson bűnös volt, közösségi munkát kellett végezni, valamit 5 évre regisztrálták szexuális bűnözőként.

Hirdetés

Amikor megtudta, mit tett, undorodni kezdett tőle, és szakított vele, tudta, hogy nem veszélyeztetheti a baba életét. Miután életet adott a kislányuknak, megengedte, hogy az apja is lássa. Johnson könyörgött, de nem kapott újabb esélyt. A történet ezzel azonban nem ért véget, a kismama legrosszabb álma vált valóra, amikor exe Instagramjának nézegetése közben rájött, megint kamaszlányoknak udvarol. Annyira felkavarták a látottak, hogy azonnal feljelentette. A rendőrség módosította a büntetését.

Forrás: szupertanacsokblog.hu


Hirdetés

Hozzászólások: