A TV2 időjárás-jelentője a napokban árulta el, hogy otthonában küzd a betegséggel, hosszan mesélte el tüneteit és állapotáról is beszámolt

Hirdetés

A TV2 időjárás-jelentője a napokban árulta el, hogy otthonában küzd a betegséggel, hosszan mesélte el tüneteit és állapotáról is beszámolt. Akkor megígérte, hogy ha lesz ereje, újra jelentkezik, így most újabb beszámolót tett közzé az oldalán.

“Szeretném nagyon megköszönni a rengeteg aggódó, szeretetteljes üzenetet. A közeli és távolabbi ismerősöktől és ismeretlenektől, kollégáktól, sporttársaktól sőt, még az országhatáron túlról is kaptam biztató szavakat! Ígértem, hogy jelentkezem, ahogy erőmből telik. Immár negyedik hete harcolok a koronavírussal! Négy nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel!” – kezdte a bejegyzést.

Túl vagyok sok lázas napon, és egyhetes antibiotikum kúrán. Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus, a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult, most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást!” -írta.

Hirdetés

A fizikai megpróbáltatáson túl lelkileg és mentálisan is megviselt ez az időszak. Hiányoznak az illatok és az ízek, az erő és egészség érzése, egy alapos hajmosás, Lady kutyámmal való játék, de a legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. Így is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon gyógyulhatok, és nem kerültem olyan állapotba, amin már csak a kórházban segíthetnek. Hálás vagyok az orvosaimnak, akik folyamatos kontroll alatt tartanak, és már sokadszor bizonyosodott be róluk, hogy mennyire elhivatott, csodálatos emberek!” – írta.

Szerencsére a családja jól van. “A gyerekek ebben a nehéz helyzetben komoly önállóságról tettek tanúbizonyságot! A nagyobbik lányom mondta nekem a minap, hogy ‘Anya, gyógyulj már meg gyorsan, mert én már nem bírom sokáig az ölelésed nélkül!’ Hát már én sem… Reménykedünk, és hiszem, hogy meggyógyulok! Bízom benne, hogy legközelebb jobb híreket adhatok magamról… és végül, nem véletlenül választottam ki ezeket képeket. Igen, a TV2 csapata és a munkám is nagyon hiányzik!” – zárta a sorokat.

Hirdetés

View this post on Instagram

Szeretném nagyon megköszönni a rengeteg aggódó, szeretetteljes üzenetet❣️🙏 A közeli és távolabbi ismerősöktől és ismeretlenektől, kollégáktól, sporttársaktól sőt, még az országhatáron túlról is kaptam bíztató szavakat! Ígértem, hogy jelentkezem, ahogy erőmből telik. Immár negyedik hete harcolok a Koronavírussal! 4 nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel! Túl vagyok sok lázas napon és egyhetes antibiotikum kúrán. Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást!🙏 A fizikai megpróbáltatáson túl lelkileg és mentálisan is megviselt ez az időszak. Hiányoznak az illatok és az ízek, az erő és egészség érzése, egy alapos hajmosás, Lady kutyámmal való játék, de a legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik❣️🙏 Így is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon gyógyulhatok és nem kerültem olyan állapotba amin már csak a kórházban segíthetnek. Hálás vagyok az orvosaimnak akik folyamatos kontroll alatt tartanak és már sokadszor bizonyosodott be róluk, hogy mennyire elhivatott, csodálatos emberek! Szerencsére a családom jól van, a gyerekek ebben a nehéz helyzetben komoly önállóságról tettek tanúbizonyságot!❤️ A nagyobbik lányom mondta nekem a minap, hogy “ Anya gyógyulj már meg gyorsan, mert én már nem bírom sokáig az ölelésed nélkül!” Hát már én sem…😔 Reménykedünk és hiszem, hogy meggyógyulok! Bízom benne, hogy legközelebb jobb híreket adhatok magamról!…és végül, nem véletlenül választottam ki ezeket képeket. Igen, a Tv2 csapata és a munkám is nagyon hiányzik! #covid19 #koronavírus #maradjotthon #betegség #remény #hála🙏

A post shared by Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) on

Hirdetés

Hozzászólások: