A túrázó ledöbben, amikor észrevette, hogy egy pár szomorú szem bámul rá egy hasadékból

Hirdetés

Fotó: Arizona Humane Society

Egy rutin túra során történt váratlan felfedezés Phoenix közelében, a Lookout-hegyen, amikor egy férfi szomorú szemekbe nézett a sziklafal egyik hasadékából. A kimerült és rémült kutyát, akinek bundája olyan volt, mint a környezet piszkos színe, szinte lehetetlen volt észrevenni a csillogó szemek nélkül.

Hirdetés

A férfi azonnal leült a kutyus mellé, és megvigasztalta őt, miközben értesítette az állatmentőket. Csillogó Szemű, ahogy később nevezték el a kutyát, alultáplált és gyenge állapotban volt, már-már a feladás szélén.

Fotó: Arizona Humane Society

Majdnem két órát töltött a férfi a kutyával, míg a mentőcsapat megérkezett. A félénk és megfagyott kutya segítséget kapott a csapattól, akik óvatosan kihúzták őt az odúból. Csillogó Szemű a segítség érkezéséig mozdulatlanul várt.

Hirdetés

A kutyát lehozták a hegyről, felváltva cipelte őt a mentőcsapat, és egy állatkórházban azonnal ellátták gyógyszerrel, folyadékkal és antibiotikumokkal. A kutyus gyomorproblémáin is segítettek. Amint teljesen felépül, új, szerető otthonba költözik, ahol gondoskodás és biztonság vár rá.

Fotó: Arizona Humane Society

Ez a megható történet reményt adhat más elhagyatott állatok számára is, és hangsúlyozza a jó szándékú emberek és állatmentők fontosságát, akik nap mint nap életeket mentenek.

Hirdetés

Fotó: Arizona Humane Society

Fotó: Arizona Humane Society

Forrás: TheDodo


Hirdetés

Hozzászólások: