A tengerész lassúzni kezd a lányával annak 15. születésnapján, aztán mindenki elámul az ügyességükön, amikor megváltozik a zene

Hirdetés

Jasmine mosolygott, amikor az apja megfogta a kezét és felsétált vele a táncparkettre. A családok és a barátok összegyűltek körülöttük és nézték, ahogy táncolnak. A hangszórókból a “My Girl” szólt a Temptations-től.

Jasmine hosszú, gyönyörű ruhába öltözött, és a zenére pörgött-forgott, miközben apja kezét fogta. A megható jelenet több néző szeméből is könnyeket facsart. Azonban Jasmine és az apja még nagyobb meglepetéssel készült.

Jasmine és az apja is imád lassúzni. De emellett olyan apa-lánya duóról van szó, akik a szórakozásban is benne vannak.

Jasmine tizenötödik születésnapján úgy döntött az apjával, hogy táncmaratonnal fognak ünnepelni. A lassú zene hirtelen elhallgatott, és Jasmine és az apja egymásra meredtek. A lassúzásnak hivatalosan is vége volt, és utána olyan táncot mutattak be, ami a profikkal is felveszi a versenyt. Az apuka nem fogta vissza magát, miközben Jasmine-nel táncolt.

Hirdetés

A tömeg hangosan éljenezte őket, miközben az ügyes táncukat nézték. Kétség kívül te is legalább annyira imádni fogod a videót, mint az ott összegyűlt nézők. Olyan apa látható a videón, aki tudja, hogyan kell a lányának emlékezetes pillanatokat okozni. Nézd végig a videót, és még egy meglepetést fogsz látni, amikor a család is belép a táncparkettre, hogy rivaldafénybe kerüljenek.

Tetszett a tánc, amit Jasmine és az apja előadott? Meglepődtél az apa táncán? Mondd el nekünk – és oszd meg a cikket a barátaiddal és családtagjaiddal, hogy jobb kedvre derítsd őket!

Forrás: apost.com


Hirdetés

Hozzászólások: