A tanár nem akarja hátrahagyni a mozgássérült tanulót egy osztálykirándulás alkalmával – Ezért a hátára veszi

Hirdetés


Hirdetés

Maggie édesanyja, Michelle, a lányát pozitív, vicces és független személynek írja le.
Személyiségére való tekintettel elég nehéz volt elviselni azt a gondolatot, hogy lemaradjon a kirándulásról, miközben a kollégái élvezik a hegyeket.
Szerencsére Helma, Maggie tanára nem volt hajlandó elfogadni ezt. Először megnézte, hogy a normál kerekes székek megfelelnek e, de ezeket nem lehet terepen használni.

Aztán arra gondolt, hogy bérel egy pónit, de a törvény nem engedélyezi meg ezeknek az állatoknak a használatát az emberi ösvényeken.
Anékül, hogy elbátorodott volna, Wardenaar felvette a kapcsolatot a nagyobb márkákkal, hogy segítséget kérjen ebben a nehéz esetben, de senki sem tudott megoldást találni. Egy alkalmazott, Greg egy órát töltött a tanárral, hogy találjanak valami megfelelőt az üzletben, de ismét sikertelenűl.
Aztán, két héttel később, Greg megkereste a tanárt, hogy megtalálta a megfelelő eszközt, egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszköz, amely lehetővé teszi a tanárnak, hogy Maggie-t a hátán vigye.

Hirdetés

300 dollárért, nem volt olcsó, és Maggienek sem túl kényelmes, de tökéletes volt hogy teljesítse az utazásra vonatkozó álmát.
Maggie szarvasokat látott, pillangókat és egész idő alatt énekelt.
Maggie anyját nyilvánvalóan lenyűgözte Wardenaar erőfeszítései. “Miss Helma személyesen részt vett ebben a kérdésben, és sok időt töltött azzal, hogy a különleges kiegészítőt megtalálja” – mondja az anya.

Micsoda inspiráló történet. Csodálatos látni egy olyan tanárt, aki ilyen odaadóan tanítja a tanulóit – Helma mindent megtett, hogy Maggie biztosan úgy érezze magát, mint az osztály többi gyermeke.


Hirdetés

Hozzászólások: