A Skorpió lassan megöl, a Szűz az életedet is kiszekírozza:Férfiak sötét oldala csillagjegyük alapján

Hirdetés

Milyen jegyű a párod? Most megtudhatod, miért elviselhetetlen.

Kos-Kötözködik, harcol, otthon is. Figyelem küszöbe 4 perc, ha ennyi idő alatt elmondod, mit akarsz, talán megérti. Könnyen elunja magát, és nagyon önző tud lenni. A Kos önzésből hűtlen: ha nem körülötte forog minden, már el is kezd vadászgatni, mert a Kos a nagy vadász. Nem kenyere a pénzköltés sem, szereti fogához verni a garast. Néha ijesztő dühkitörései lehetnek. Ha szerelmes, tud lojális lenni. A világon semmiből nem tanul, és azt hiszi golyóálló, lehet érte aggódni.

Bika-Minden bája, tüneményessége elmúlik, amint elkényelmesedik egy kapcsolatban. Akkor szereti kritizálni párját, és kiszolgáltatni magát. A nehézségekre tesz, csak az élet kellemes oldalával hajlandó foglalkozni. Pozitívuma, hogy anyagilag hajlamos ellátni partnerét. De vannak igazi lusta Bikák, akik azt sem. Ha fiatalon érte érzelmi csalódás, akkor igazi strici lehet, mindent gyűjt, még a nőket is rosszabb napokra. Csak az evés, ivás, ágybeli jelenetek érdeklik igazán. Na jó, néha egy kis művészet. Iszonyatosan makacs és lassan mozdul. Kész öröm vele az élet.

Hirdetés

Ikrek-A szavak, szavak. Úgy csűri-csavarja az igazságot, ahogy neki jól esik. Párját előbb elviszi balra, aztán jobbra szavaival, majd mindent elér nála, amit akar. A testi szerelmet hamar megunja egy kapcsolatban, nehéz fenntartani az érdeklődését. Egy flörtölőgép, és nem is érti, mi ezzel a probléma. Nagy gyerek, de sokszor ezért elég jó apa is, mert egyenrangúként kezeli utódait. Türelmetlen, hamar elunja magát, és folyton vele kell foglalkozni. Ha nem kapja meg a figyelmet, akár agresszívvá is válhat. Minden tele van vele, eluralja a teret.

Rák-Gondoskodó és érzelmes. Aztán besértődik és hisztizik. Féltékeny. Amikor féltékeny, nem tud szeretni, olyankor meg kell nyugtatni, könyörögni neki, hogy higgye el, csak ő van a világon a nőnek. Akkor megint aranyos lesz, és kezdődik elölről. Depresszióra hajlamos, imád enni, az anyukáját és a családját, de épp ezért ragadós is. A vízjegyekre jellemzően mindent elural maga körül az évek során. Tud agresszív és passzív agresszív is lenni. Közben meg igazi megmérettetésekben konfliktuskerülő. Nem mindig árulja el a teljes igazságot szeretteinek.

Oroszlán-Vidám, népszerű, bájos. és folyamatosan kell az egóját legyezni. Ha ez nincs meg, jön a kóborlás, hűtlenség, sértettség, hidegség. Makacs, és minden tökéletes kell legyen körülötte saját magán kívül. Neki mindig igaza van, ha valakinek bármi nem tetszik, mehet, ahova akar, az oroszlán nem fog változni. Tud pénzt keresni, de képtelen vele bánni. Mindent elkölt, ami a keze ügyébe kerül.

Hirdetés

Szűz-Az általában egészségtudatos, jóképű Szűz férfi először alázatos, kedves, izgalmasan lendületes. Aztán, amikor elkezdődik a kapcsolat, minden megváltozik. Először csak ritkán kritizálja a másikat, de egyre többet panaszkodik és kifogásol. Képes teljesen lerombolni párja önértékelését állandó kritikájával. egyszerűen képtelenség neki megfelelni. Ráadásul hipochonder, és a testének rabja.

Mérleg-Megbízhatatlan, opportunista, mindenkinek azt mondja, amit az akar hallani, nem áll ki senkiért és semmiért. Igaz, kellemes társaság, mert nem agresszív (vagy csak ritkán), de támasznak aztán nem lehet nevezni. Szereti jól érezni magát, a művészeteket, kellemes programokat keresi. A munka csak púp a hátán. Mivel általában szép, nem árt figyelni, kivel flörtöl a hátad mögött. Már persze, ha rá tudtad venni, hogy kapcsolatba kerüljetek (vagy még gondolkozik?)

Skorpió-Kiszámíthatatlan, drámafüggő, makacs, bosszúálló és manipulatív. Még szerencse, hogy olyan jó az ágyban, mert különben tényleg mi értelme lenne vele lenni. Párjával összeolvad, nem lehet élete a Skorpión kívül. Társa a tulajdona, játéka, áldozata egyben. Amit ne csinálj Skorpióval: ne rendeld alá magad neki, ne csald meg, ne hazudj neki, ne higgy neki és ne akard megváltoztatni. Akkor talán túléled. A Skorpió megvéd a külvilágtól, mert lojális, azonban ő mindent megtesz, hogy a lelkedet is kiszívja belőled. Kevés jegy tud vele kijönni.

Nyilas-A Nyilas férfi egy tünemény. lelkes, okos, szórakoztató, optimista, vidám, feldob már a jelenléte is. Kivéve, ha rossza kedve, mert akkor bántóan, agresszívan kritikus, sőt durva, hajlamos a depresszióra, amit kevesen tudnak róla, de a partnere jól ismeri ezt az oldalát. Ő maga teljes szabadságot követel, de ezt nem feltétlenül adja meg. Nemigen lehet rá számítani a rosszban, mert nagyon önző, ha azt kéred, keressen pénzt, azt mondja, lehúzod az unalmas maradiságoddal. Kapcsolatban is érezteti, hogy senkire nincs szüksége. csak szakítás után veszi észre, mennyit értél.


Hirdetés

Hozzászólások: