A síró férfi nem viheti a repülőre az ajándékát. A nő kiszedi a szemétből, hogy megnézze mi az, majd ledöbben

Hirdetés

Megszakad a szíve, amikor meglátja, mit kellett kidobnia a férfinek!

Bill és Linda úgy érezte, megtalálta a tökéletes ajándékot nem rég adoptált gyermeküknek, akit éppen mentek meglátogatni. Teli voltak vidámsággal, és várakozással. Olyan ajándékot kerestek, ami örökre megőrzi ezt a boldog pillanatot. Sajnos, amikor a reptér biztonsági rendszeréhez értek, kényszerítették őket, hogy hagyják ott, mert tilos volt felvinni a repülőre. A páros a szemétbe kényszerült dobni.

A nő aki ezt végignézte, ezt mondta:

„A férfi egy hógömböt szorongatott a kezében, és szomorúan felnézett a biztonsági emberre, majd ezt kérdezte: az adoptált unokámnak lesz, nem hagyhatnám itt a talált tárgyak között? Az alkalmazott rámutatott a legközelebbi kukára: tegye oda!”

Hirdetés

A nő és párja, akik végignézték a szomorú jelenetet, eldöntötték, hogy kiszedik az ajándékot a szemétből. A hógömbben képek voltak az idős párról és a kislányról. Alatta egy dátum volt, és egy felírat:

„Szeretünk Katie! Nana és Papa”

Ezután a megtalálók feltettek egy képet a Facebookra, hogy újra összehozzák az ajándékot a tulajdonosával.

Ezrek és ezrek osztották meg a történetet, mire elkapta valaki tekintetét. Annak az embernek, akinek a cége készítette a hógömböt.

Az ő segítségével megtalálták az örökbefogadó párt, és eljuttatták hozzá a gömböt, hogy oda tudják adni örökbe fogadott lányuknak.

Nagyon hálásak voltak, de a nő, aki visszajuttatta az ajándékot, ezt mondta:

„Az anyukám úgy nevelt, hogy legyek jó az emberekkel. Én is ezt várnám fordított helyzetben!”

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés

Hozzászólások: