A rákos beteg jobban érzi magát miután kutyusa meglátogatta őt a kórházban

Hirdetés

Egy brazil rákos betegnek egészsége jelentősen javult, miután a kutyája meglátogatta őt, ami még a Pernambuco-i, Memorial Sao Jose kórház orvosait is meglepte.
Flávio Santos és Agadirt elkülönítették a kezelés során, de a beteg kérésére az orvosok végül engedélyezték az állat belépését.
“Nagyon súlyos állapota miatt, megvitattuk a kezelés abbahagyásának lehetőségét. Ma szeptember 17-én João és Én odamentünk, és meglepődve láttuk, hogy Flávio tudatában volt, figyelmes volt és beszélt”, mondta Rodrigo Trancredi orvos.
Flávio megköszönte az orvosoknak és barátjának a csodálatos meglepetést.

Hirdetés

Előnyök:

Az orvos szerint a háziállatokkal való érintkezésnek előnyei vannak a testre és a pszichére is.
„Pszichológiai szempontból a betegek többet beszélnek, izgatottak és fokozott étvágyuk van. Fiziológiai szempontból csökken a pulzus és a vérnyomás ”- magyarázza az orvos.
Flavio esetében, akinek a hashártyában és a csontokban áttétek vannak, nem volt ez másképpen.
“Már a második naptól kezdve észrevettem az egészségének látható javulását. A javulás fokozatos és stabil volt ”- mondja az orvos.

Megosztás:

A hivatalos Facebook oldalra írt üzenetben a Sao Jose Memorial kórház néhány nagyon szép képet osztott meg a beteggel és a kutyájával:


Hirdetés

Háziállat hiánya:

Augusztus 23-án kórházba került, Flávio többször mondta az orvosi csapatnak, hogy menyire hiányzik háziállata, aki több mint nyolc éve van vele.
A találkozóra szeptember 10-én került sor, de Agadir látogatásának képei néhány nappal később elterjedtek a közösségi hálózatokon.
Flávio kívánságát a São José Emlékkórház garázsában, Recife központjában teljesítették, mivel az állatok belépése tilos a kórház egység onkológiai szárnyában.
Ezért a kutyának állatorvosi papírra volt szüksége, amely kimondja, hogy minden oltása naprakész.


Hirdetés

Hozzászólások: