A postás észrevett hogy valami baj van a kutyával, majd meglepő dolgot tett

Hirdetés

Fotó: Stray Rescue of St. Louis

Amikor egy postás a szokásos körútját tette, egy váratlan és megrázó látvány fogadta: egy súlyos állapotban lévő kutya, aki azonnali orvosi segítségre szorult. Meghatva a helyzettől, nem habozott: azonnal megállította a furgonját és sietett a segítségére.

Hirdetés

Közeledve a kutya barátságos tekintettel fogadta, annak ellenére, hogy arcán egy fájdalmas duzzanat éktelenkedett. A postás rögtön hívta az állatmentőket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek, és az állatot egy állatklinikára vitték. Ott az állatorvos enyhített a duzzanaton, de megállapították, hogy a kutya, akit Parcelnek neveztek el, műtétre szorul.

Fotó: Stray Rescue of St. Louis

Parcel egy hétig tartózkodott a klinikán, majd részt vett a “Rovernights” programban, amely lehetőséget biztosít az embereknek, hogy néhány napra befogadjanak egy menhelyi állatot. Ez a program azok számára készült, akik fontolgatják az örökbefogadást, így Parcelnek is nagyobb esélye nyílik arra, hogy végleges otthonra találjon.

Hirdetés

Az interneten számos ember dicséri a postás hősies cselekedetét, hiszen ő nélküle Parcel talán már nem élne. Az eset ráirányítja a figyelmet arra, mennyire fontos, hogy segítsünk a rászoruló állatokon, és hogy egyetlen jó cselekedet milyen nagy változást hozhat.

Forrás: Pupvine


Hirdetés

Hozzászólások: