A pitbull csodával határos módon túléli a brutális késelést hősies megtalálójának köszönhetően

Hirdetés

Fotó: Brad Chambers Facebook

Smoke a pitbull kutyusnak szívszorító múltja volt, de ezt nem lehet már észrevenni. Előző gazdája legalább hétszer megszúrta, megsérülve a légcsövében és a nyaki artériában. Ha nem lett volna Brad Chambers kedves szíve, Smoke nem élte volna túl – írja Molly Weinfurter az iheartdogs.com-ról

Hirdetés

Ma Smoke az egyik legboldogabb, legszeretetesebb kutya, akit valaha is láthat. Semmi jelét nem mutatja traumás múltnak, és minden sérüléséből felépült. Ennek ellenére egyik sem lett volna lehetséges új kedvenc gazdája segítsége nélkül.

A halál küszöbén

Chambers először kiskutyaként találkozott Smoke-kal , amikor Virginiában a teherautója alatt surrant. Amikor közeledett hozzá, rájött, hogy vérzik. Szegény kiskutya valószínűleg elbújt az ember elől, aki bántotta. Több szúrt sebe volt, és úgy tűnt, nem fog sikerülni.

Fotó: Brad Chambers Facebook

Szerencsére Chambers, egykori rendőrtiszt pontosan tudta, mit kell tennie. Teherautójában volt egy trauma készlet, ami megmentette a kölyökkutya életét. Ezután egy közeli állatkórházba szállította további kezelésre. Sebei olyan súlyosak lettek, hogy külföldről az észak-karolinai állam Állatorvosi Főiskolájába kellett szállítani műtétre.

Hirdetés

“Minden műtét után teljesen felépült, rengeteg energiája van, és a hűsége szilárd” – mondta Chambers.

Fotó: Brad Chambers Facebook

Minden beavatkozása után az orvosi számlák legalább 15 000 dollárt tettek ki. Chambers egy részét saját zsebből fizette, de a többit összegyűjtötte. Ekkor tudta, hogy Smoke-nak a családja részévé kell válnia.

Hirdetés

Chambers örökbe fogadta Smoke-ot, mert biztos abban, hogy meg tudja adni neki azt a szerető otthont, amelyet megérdemel. Már kibújt a múltja mögül, és megmutatta igazi személyiségét. Így Chamber izgatottan várja, hogy az édes pitbullal-lal tölthesse életét.

Fotó: Brad Chambers Facebook

„Ő az egyik legszeretetteljesebb kutya, akivel valaha találkoztam” – mondta Chambers. “Ez egy olyan kutya, akinek olyan helyet kell találnia, ahol mindenki részesülhet körülötte szeretetéből”

Hirdetés

Mivel ennyire szerető, Smoke most okleveles terápiás kutyává edz. Bájos és felemelő hozzáállásával segíthet másokon, akik rászorulnak.


Hirdetés

Hozzászólások: