A nő megmenti a fagyos hidegben elhagyott, kétségbeesetten a túlélésért küzdő kiskutyát

Hirdetés

Fotó: Youtube

Egy kölyökkutya szívszorító története, akit gazdái a fagyos időben egy helyi piacon hagytak az utcán, és aki az elhagyatottságtól reszketve kereste a menedéket. Pick története azonban egy váratlan fordulattal életre kel.

Egy helyi nő, aki vásárolni volt a piacon, meglátta az elhagyott kutyust. Az állat szomorú szemekkel nézte az embereket, remélve, hogy valaki megáll és segít. A nő szíve összeszorult a látványtól, és nem tudott elmenni mellette. Felvette Pick-et a hideg betonról és bevásárlószatyrába bújtatta, hogy megvédje a hidegtől.

Hirdetés

Otthon a nő megfürdette a kölyköt, és azonnal elvitte az állatorvoshoz. A vizsgálatok során kiderült, hogy Pick súlyos bőrbetegséggel küzd, és deformált lábai miatt karanténba kellett helyezni. Az állatorvos biztosította a nőt, hogy a kölyök teljesen fel fog épülni, amint megkapja a szükséges kalciumot és kezeléseket.

A nő úgy döntött, hogy örök otthont ad Picknek, és elnevezte őt. A kutya hálás volt az új gazdájának, és két hét alatt látványosan javult az állapota. Futni kezdett, gyakrabban mosolygott, és minden nap farkcsóválva üdvözölte gazdáját, amikor az hazaért a munkából.

Másfél hónap elteltével Pick szőre visszanőtt, és újra magabiztos és boldog kutya lett, szemei ragyogóbbak voltak, mint valaha. A senki által nem kívánt, beteg kölyökből egy egészséges, boldog kutya vált, aki új esélyt kapott az életre.

Hálás köszönet illeti a csodálatos gazdát, amiért együttérző volt Pickkel, amikor senki más nem volt hajlandó segíteni, és amiért minden szeretetét megadta a kis kölyöknek. Pick története emlékeztet bennünket arra, hogy egy kis odafigyelés és szeretet életeket változtathat meg.

Hirdetés


Hirdetés

Hozzászólások: